11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Colin Trevorrow θέλει να γυρίσει το Star Wars: Episode IX στο διάστημα!

    Για να ξεπεράσεις το Star Wars: The Force Awakens, το τρίτο φιλμ σε εισπράξεις όλων των εποχών πρέπει να κάνεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό έτσι δεν είναι; Δεν ξέρουμε πως αντέδρασε η Disney όταν το άκουσε αλλά ο σκηνοθέτης Colin Trevorrow έχει ένα σχέδιο για το Star Wars: Episode IX που έχει προγραμματιστεί για το μακρινό 2019. Να το γυρίσει στο διάστημα. Και όχι δεν αστειεύεται.

    star-wars-episode-ix1

    Ο σκηνοθέτης του Jurassic Word βρέθηκε σ’ ένα πάνελ μαζί με άλλους συναδέλφους του στο Sundance όταν ρωτήθηκε από το κοινό εάν είναι δυνατόν να γυρίσει κάποιος σε ΙΜΑΧ format στο διάστημα για τις ανάγκες του Star Wars. Ο Trevorrow απάντησε πως την ίδια ερώτηση την έχει κάνει και ο ίδιος και δεν έχει πάρει απάντηση, αλλά γνωρίζει πως έχουν γίνει τέτοια γυρίσματα και θέλει να το κάνει και ο ίδιος.
    Εκεί βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει και ο “πολύς” Christopher Nolan που αποκάλυψε πως και ο ίδιος είχε σχεδιάσει να γυρίσει το Interstellar στο διάστημα, τελικά όμως στην πορεία το απέρριψε. “Υπάρχει απίστευτο υλικό από το διάστημα” διαβεβαίωσε το κοινό, ανεβάζοντας τρομερά το σασπένς.
    Όταν ο Trevorrow είχε αναλάβει την δουλειά για το Star Wars: Episode IX στην ανακοίνωση του ανάμεσα στα άλλα είπε πως δεν “πρόκειται για μία δουλειά ή για μία αποστολή (…). Έχουμε αναλάβει να πούμε νέες ιστορίες σε μία νεότερη γενιά επειδή τους αξίζουν όλα όσα είχαμε εμείς. Μία δική τους μυθολογία. Και θα το καταφέρουμε αυτό περνώντας σε εκείνους αυτό που ενέμπνευσε σε όλους μας ο George Lucas: ατελείωτη δημιουργικότητα, πραγματική ευρηματικότητα και ελπίδα”. Άρα ας μην ξαφνιαστούμε εάν όντως στήσει κάμερες στο διάστημα.
    Αναρωτιόμαστε πως να αισθάνθηκε όταν τα άκουσε όλα αυτά ο Rian Johnson που το δικό του Star Wars Episode VIII θα προηγηθεί το 2017…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles