15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    “O Daniel Craig παραμένει η πρώτη μας επιλογή για το ρόλο του Bond”

    Όχι που δεν θα ήταν! Μέσα σ’ ένα χαμό από αντικρουόμενες φήμες για το ποιος τελικά θα αναλάβει να συνεχίσει το διάσημο κινηματογραφικό franchise του James Bond, ήρθε να προστεθεί μία από τις πιο ξεκάθαρες δηλώσεις, αυτή του εδώ και πολλά χρόνια executive producer, Calum McDougall που επιμένει πως ο Daniel Craig παραμένει η πρώτη επιλογή της παραγωγής για το επόμενο φιλμ του 007.

    daniel-craig

    “Αγαπάμε τον Daniel και θα θέλαμε πάρα πολύ να επιστρέψει ως Bond” θα πει ο McDougall σε δηλώσεις του στο BBC Radio 4. “Χωρίς καμία αμφιβολία είναι η πρώτη επιλογή των Barb Broccoli και Michael Wilson (παραγωγοί του franchise) και ξέρω πως ελπίζουν πως θα επιστρέψει” θα συμπληρώσει.
    Είναι σίγουρο πως η υπόθεση θα τραβήξει πολύ ακόμα και έχουμε να δούμε αρκετά κεφάλαια. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν οι φήμες πως η Sony έδινε στον Craig 150 εκατομμύρια δολάρια για δύο ταινίες, κάποιοι βγήκαν και το διέψευσαν, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που υπενθυμίζουν τις δηλώσεις του ηθοποιού πως δεν έχει καμία όρεξη να επιστρέψει στο franchise. “Προτιμώ να κόψω τις φλέβες μου” είχε πει χαρακτηριστικά και ένας θεός ξέρει τι θα γίνει στο τέλος. Πάντως, λογικά, ο Τom Hiddleston δεν πρέπει να το έχει κλειστό το κινητό του…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles