16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    O developer του Mafia Wars αποκαλύπτει: Υπάρχουν παίκτες που ξοδεύουν 10.000 δολάρια το μήνα για τα παιχνίδια της Zynga

    Αν δε σας λέει κάτι το όνομα της Zynga, να σας πούμε ότι είναι η εταιρεία πίσω από τα δημοφιλέστερα Facebook games (Mafia Wars, Farmville, Citiville κ.ά.), που άλλοι λατρεύουν κι άλλοι λατρεύουν να μισούν. Η εταιρεία έκανε πρόσφατα δημόσια εγγραφή και στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και η επιτυχία που σημειώνουν οι τίτλοι της είναι δεδομένη. Φαίνεται, όμως, ότι κάποιοι από τους παίκτες είναι λίγο πιο… φανατικοί απ’ ό,τι θα έπρεπε.

    Η συνέντευξη του Roger Dickey, developer του δημοφιλούς game Mafia Wars, στο Bloomberg, είναι αποκαλυπτική σχετικά: “Υπάρχουν παίκτες που ξοδεύουν χιλιάδες δολάρια στα παιχνίδια της Zynga.” αναφέρει “Κάποιοι από αυτούς ξοδεύουν ακόμη και 10.000 δολάρια το μήνα, για αναβαθμίσεις και προσθήκες στο παιχνίδι”.

    Κατά τη διάρκεια, μάλιστα, μίας “Black Friday sale” για το Mafia Wars το 2009 κάποιοι έφτασαν στο σημείο να ξοδέψουν ακόμη και 50.000 δολάρια σε μία μέρα, ενώ υπάρχουν πολλοί που ξεπερνούν ακόμη και τα όρια που έχει επιτρέψει το Paypal για αγορές.

    Τι να πούμε τώρα; Αν υπάρχουν τόσο φανατικοί , δε θα μας κάνει εντύπωση αν αγοράσουν τώρα και μετοχές της εταιρείας. Τουλάχιστον, με αυτόν τον τρόπο, η επένδυση των χρημάτων τους θα είναι καλύτερη…

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles