24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Dwayne Johnson αναλαμβάνει την παραγωγή της ταινίας “It Takes Two”

    Το τελευταίο διάστημα δε σταματούν οι ανακοινώσεις και οι φήμες για μεταφορές δημοφιλών video games στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη. Και παρά το γεγονός ότι είναι λίγες οι εν λόγω παραγωγές που άξιζαν όντως το εισιτήριο στο σινεμά μέχρι σήμερα, τα παιχνίδια έχουν βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σχεδόν για όλες τις πλατφόρμες streaming.

    Τη μεταφορά ενός ακόμα παιχνιδιού θα δούμε προσεχώς στις οθόνες μας, αφού η Amazon Studios αποφάσισε να αναπτύξει μια νέα ταινία που βασίζεται στο “It Takes Two”, δηλαδή το παιχνίδι που ανακηρύχθηκε ως Game Of The Year στα The Game Awards 2021. Πρόκειται για ένα project της Hazelight, το οποίο από τη στιγμή της κυκλοφορίας του συνοδεύτηκε από διθυραμβικές κριτικές και εξερευνά τις περιπέτειες ενός ζευγαριού που μεταμορφώνονται σε κούκλες και ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο, μέχρι να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του γάμου τους. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν την Seven Bucks Productions, δηλαδή την εταιρεία παραγωγής του Dwayne Johnson να αναλαμβάνει την υλοποίηση της ταινίας It Takes Two, με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται να δούμε σε κάποιο ρόλο και τον The Rock.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται ταινία Streets of Rage από το δημιουργό του John Wick (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles