18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ο εφιάλτης ζωντανεύει! Σοκάρει AI video που παρουσιάζει την… κόλαση

    Ένα νέο video, που δημιουργήθηκε από την τεχνητή νοημοσύνη, σόκαρε τις τελευταίες ώρες του χρήστες του διαδικτύου, προσφέροντας μια γεύση για το πως μοιάζει η… κόλαση!

    Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, που εντείνεται με γοργούς ρυθμούς, έχει αποδειχθεί ένα χρήσιμο εργαλείο για πολλούς, καθώς βοηθάει τους χρήστες στη γραμματική, στη σύνταξη emails, ακόμα και στον σχεδιασμό ενός προγράμματος για διακοπές.

    Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που ανησυχούν ότι η κατάσταση θα μπορούσε να ξεφύγει από τον έλεγχο, με συνέπειες που δύσκολα θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε videos στο TikTok με τη συμβολή της ΑΙ. Αυτή τη φορά όμως, η τεχνητή νοημοσύνη έχει πάει ένα βήμα παραπέρα… Ένα νέο video κυκλοφορεί στο Χ, το οποίο προέκυψε από ένα λογαριασμό που ζήτησε από την τεχνητή νοημοσύνη να απεικονίσει πώς θα μπορούσε να μοιάζει ο Άδης. Αν δεν μπορείτε να φανταστείτε πως είναι η κόλαση, σύντομα η απορία θα σας λυθεί.

    Το video, που δημοσιεύθηκε στο λογαριασμό X με το όνομα Historic Vids, δείχνει πολλά χέρια σε ένα στενό σκοτεινό χώρο, που απλώνονται για να πιάσουν ένα σώμα που γλιστράει προς τα κάτω μέσα από αυτά. Στη συνέχεια γίνεται ακόμα πιο παράξενο. Απεικονίζει ένα πρόσωπο που φωνάζει και ένα άλλο πρόσωπο με στοιχεία διαστροφής. Μοιάζει αρκετά με trailer από την πιο τρομακτική ταινία τρόμου…

    Ρίξτε μια ματιά στην κόλαση:

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles