16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    O Elon Musk αποκάλυψε ότι επιχείρησε να πουλήσει την Tesla στην Apple!

    Αναμφίβολα, η φήμη που θέλει την Apple να αναπτύσσει το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο, είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο hot θέματα συζητήσεων στις τάξεις των φίλων της υψηλής τεχνολογίας και της ηλεκτροκίνησης. Μάλιστα, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά δεν αποκλείεται να δούμε το πρώτο «Apple Car» να κυκλοφορεί στους δρόμους σε 4 με 5 χρόνια από σήμερα. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον Elon Musk, η Apple θα μπορούσε να είχε κάνει τη ζωή της… ευκολότερη και έτσι τώρα να μην χρειάζεται να αναπτύσσει το «high-tech» αυτόνομο αμάξι της εκ του μηδενός.

    Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσω της βιογραφίας του Elon Musk που την συγγραφή της έχει αναλάβει ο Ashlee Vance, ο CEO της Tesla επιχείρησε πριν από αρκετό καιρό να πουλήσει την Tesla στην Apple. Μάλιστα, η εταιρεία που εδρεύει στο Cupertino θα έβγαινε τριπλά κερδισμένη, καθώς ο Musk σκόπευε να πουλήσει την Tesla στο 1/10 της σημερινής της αξίας. Παρόλα αυτά, ο Tim Cook δεν φάνηκε και πολύ ένθερμος υποστηρικτής του όλου εγχειρήματος, ενώ μάλιστα προτίμησε να μην συμμετέχει στο meeting που είχε ο Musk με τα στελέχη της εταιρείας. Ο καιρός βέβαια πέρασε, η Tesla γιγαντώθηκε και σίγουρα εάν η Apple την είχε αποκτήσει στο κατάλληλο timing, ενδεχομένως όλοι τώρα να μιλούσαν για τα αυτόνομα μοντέλα της. Λέτε τελικά ο Tim Cook να πει… «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα»;  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles