21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Elon Musk ξεπέρασε τον Jeff Bezos και είναι αυτή τη στιγμή ο πλουσιότερος άνθρωπος στο πλανήτη!

    Εκκεντρικός, ευρηματικός, εναλλακτικός, αμφιλεγόμενος… είναι ορισμένοι από τους χαρακτηρισμούς που αποδίδονται στον Elon Musk, τον άνθρωπο που θα μπορούσε κάλλιστα να τον αποκαλέσουμε ως την real-life ενσάρκωση του Tony Stark (είναι σίγουρο ότι ο Iron Man αποτελεί τον αγαπημένο του superhero). O Musk φιλοδοξεί μέσω της τεχνολογίας να αλλάξει το πρόσωπο του κόσμου μας και ασχολείται με σχεδόν τα… πάντα, από αυτόνομα οχήματα (Tesla) μέχρι διαστημικές αποστολές στον πλανήτη Άρη (SpaceX).

    Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ένα επιχειρηματίας για να κάνει τόσο τολμηρά σχέδια θα πρέπει να έχει και το ανάλογο χρηματικό “back-up” και σίγουρα οι λογαριασμοί του Elon Musk έχουν μάλλον πάρα πολλά ψηφία. Τόσα πολλά που πλέον ο δημοφιλής Entrepreneur ξεπέρασε πρόσφατα και τον Jeff Bezos της Amazon και αυτή τη στιγμή κατέχει τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη. Σύμφωνα με το Bloomberg, η συνολική περιουσία του ανέρχεται σε 195 δισεκατομμύρια δολάρια, με τον Bezos να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με περίπου 185 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ τρίτος (κι όχι και τόσο καταϊδρωμένος) είναι ο Bill Gates με την περιουσία του να αγγίζει τα 134 δισεκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με τους οικονομικούς αναλυτές, μια πρόσφατη εκτίναξη της μετοχής της Tesla οδήγησε και στην μεγάλη αύξηση της περιουσίας του Musk. Ο ίδιος βέβαια μάλλον προτίμησε στο άκουσμα της είδησης να διατηρήσει ένα low-profile, γράφοντας σε σχετικό post του τις λέξεις: «Back to Work…»    

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles