16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο επίσημος πρεσβευτής του Huawei Ρ9 Γιάννης Αντετοκούνμπο στο περίπτερο της Huawei στο The Mall Athens

    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, “πρεσβευτής” της νέας σειράς κινητών τηλεφώνων Huawei Ρ9 επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 27/5 το προωθητικό περίπτερο της Huawei που είναι εγκατεστημένο στον 3ο όροφο του The Mall Athens, στο Μαρούσι.

    Photo2

    Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που κατακλύστηκε από μικρούς και μεγάλους, το κοινό είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις καινοτόμες λειτουργίες των ξεχωριστών smartphones P9, P9 lite και P9 Plus και φυσικά να θαυμάσει από κοντά τον κορυφαίο αθλητή του ΝΒΑ.

    Photo5

    Ο Γιάννης, συνοδευόμενος από τον αδελφό του Θανάση, φιλικός και οικείος με τους φίλους του, φωτογραφήθηκε μαζί τους με το νέο Huawei Ρ9 και προσέφερε υπογεγραμμένη την αγαπημένη του φανέλα στους πρώτους αγοραστές των νέων συσκευών.

    Photo6

    Το Huawei Ρ9 είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο κορυφαίων ονομάτων – της παγκόσμιας τεχνολογικής εταιρείας τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Huawei και της θρυλικής κατασκευάστριας φωτογραφικών μηχανών Leica. Το Huawei Ρ9 διαθέτει την κορυφαία dual-lens κάμερα, με εκπληκτική φωτεινότητα και ευκρίνεια που μπορεί να αποτυπώσει κάθε ζωηρό χρώμα πιστά καθώς και να βγάλει εκπληκτικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες με το μοναδικό στυλ της Leica. Το Huawei Ρ9 έχει οθόνη 5.2 ιντσών 1080P, δυναμικό επεξεργαστή Kirin 955 (4x 2.5GHz + 4x 1.8GHz) 64-bit ARM-based με πρωτόγνωρη απόδοση και λειτουργικό σύστημα Android Marshmallow 6.0.

    Photo7

    Μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά και να ενημερωθείτε για τις 3 συσκευές της οικογένειας Huawei P9, συμμετέχοντας παράλληλα σε διαγωνισμό με πολλά δώρα, κάνοντας μια επίσκεψη στο The Mall Athens στο Μαρούσι στις 2 και 3 Ιουνίου ώρες 16:00 – 20:00 και το Σάββατο 4 Ιουνίου ώρα 10:00 – 18:00.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles