16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    O Eric Schmidt λέει ότι η consumer έκδοση των Google Glass θα κυκλοφορήσει “σε κανα χρόνο”!

    Μιλώντας στην εκπομπή “World at One” του BBC Radio 4, ο Eric Schmidt (πρώην CEO και “εμβληματικό” πρόσωπο, έτσι κι αλλιώς, για τη Google) απάντησε, μεταξύ άλλων, και σε κάποιες ερωτήσεις που αφορούν τα Google Glass. Είπε, λοιπόν, ότι η consumer version τους ίσως απέχει από την αγορά και ένα χρόνο από σήμερα. Υπομονή παιδιά…

    schmidt

    Ο Schmidt δε φάνηκε αρκετά αισιόδοξος όσον αφορά μία πιο γρήγορη διάθεση των γυαλιών της Google στην αγορά, παρόλο που ήδη είναι διαθέσιμη η “Explorer Edition” τους και η αμερικανική εταιρεία έχει αναφέρει ότι η έκδοση για τους καταναλωτές θα είναι έτοιμη στα τέλη του 2013.

    Το σίγουρο, σε κάθε περίπτωση, είναι πως η Google περιμένει το feedback από τους προγραμματιστές ώστε να πραγματοποιήσει τις τελικές μικροβελτιώσεις στο καινοτόμο αυτό προϊόν της πριν το διαθέσει στην αγορά. Και έως τότε ίσως έχουμε μία μικρή ελπίδα να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες στο συνέδριο Google I/O το Μάιο. Τουλάχιστον αυτοί που “ποθούν” τα Google Glass και περιμένουν πώς και πώς να μάθουν νέες λεπτομέρειες γι’ αυτά, ίσως πάρουν για ακόμη μια φορά τη δόση τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles