12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    O Ewan McGregor ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ρόλο του Obi-Wan Kenobi!

    Για τους fans του Star Wars, ο Obi-Wan Kenobi (τον οποίο υποδύθηκε στα πρώτα τρία Star Wars o Sir Alec Guinness και αργότερα στα prequels ο Ewan McGregor) πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπητούς κι εμβληματικούς ήρωες που ανέδειξε ποτέ το σύμπαν του Star Wars, καθώς ο ρόλος του θεωρείται κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του lore του Skywalker Saga, το οποίο ολοκληρώνεται φέτος με το Rise of the Skywalker.

    Ewan mcGregor (1)

    Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ακούγονται φήμες ότι ο Ewan McGregor είναι σε συζητήσεις με την Disney για να επιστρέψει στο ρόλο του Obi-Wan σε κάποια spin-off ταινία στο πρότυπο του Rogue One και του Solo. Ωστόσο, η πρόσφατη παταγώδης εισπρακτική αποτυχία της ταινίας Solo ανάγκασε τους υπευθύνους της Disney να αναθεωρήσουν τα πλάνα τους, για αυτό και όλα τα φημολογούμενα κινηματογραφικά projects μπήκαν στον πάγο και η παραγωγή τους αναβλήθηκε επ’ αόριστον. Παρόλα αυτά, τα τελευταία νέα που έχουμε είναι θετικά, καθώς δεν αποκλείεται ο 48χρονός Σκοτσέζος ηθοποιός να έχει βάλει ήδη την υπογραφή του για την συμμετοχή του στη δημιουργία μιας μίνι-σειράς πάνω στη ζωή του Obi-Wan Kenobi, η οποία θα προβληθεί στο νεοσύστατο Disney+. Αυτή τη στιγμή η Disney δουλεύει πάνω στο Mandalorian (μια σειρά που έχει αναλάβει ο Jon Fevreau), αλλά και σε μια ακόμη σειρά που θα επικεντρώνεται στα κατορθώματα του Cassian Andor, ενός εκ των πρωταγωνιστών του Rogue One. Φυσικά τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό αναφορικά με το story της σειράς στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Obi-Wan Kenobi, αλλά εφόσον επαληθευτούν οι φήμες το πιθανότερο είναι να τον δούμε κατά τη διάρκεια της απομόνωσης του στον Tatooine, όπου ο γνωστός Jedi θα προσέχει τον νεαρό Luke και θα προσπαθεί να κρατήσει την ταυτότητα του μυστική από τις δυνάμεις της Αυτοκρατορίας και τον Darth Vader.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles