16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο gaming YouTuber Markiplier στο OnlyFans! “Κράσαρε” η πλατφόρμα από την υπερβολική κίνηση

    Οι περισσότεροι gamers είναι εξοικειωμένοι με το περιεχόμενο του YouTuber Mark Edward Fischbach, γνωστoύ ως Markiplier, αφού ο εν λόγω δημιουργός απαριθμεί πάνω από 34 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του. Ο Markiplier, λοιπόν, πρόσφατα άνοιξε λογαριασμό στη γνωστή πλατφόρμα OnlyFans και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, που η πλατφόρμα “κράσαρε” από την υπερβολική κίνηση.

    Πιο αναλυτικά, ο γνωστός gaming streamer είχε ανακοινώσει το προηγούμενο διάστημα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι θα ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans, στο οποίο οι χρήστες που εγγράφονται έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε φωτογραφίες ή βίντεο ακατάλληλα για ανηλίκους. Τελικά, ο YouTuber κράτησε την υπόσχεσή του και δημοσίευσε μερικές καλαίσθητες γυμνές φωτογραφίες, αφήνοντας τους fans με ανοιχτό το στόμα. Σημειώνεται πως αρκετοί είναι οι celebrities που βγάζουν χρήματα στο OnlyFans και σε κάποιες περιπτώσεις τα ποσά είναι… αστρονομικά. Ο Markiplier όμως αναφέρει ότι όλα τα έσοδα από τον OnlyFans λογαριασμό του θα δωριστούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο Νοσοκομείο Παίδων του Cincinnati και στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης.

    Διαβάστε επίσης:

    Αποστολή στη Σελήνη για τη SpaceX με πλήρωμα 8 καλλιτέχνες

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles