12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    O George Clooney παραδέχεται ότι ο δικός του Batman ήταν… ο χειρότερος!

    Παρ’ότι ο George Clooney αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς του, υπάρχει μία ερμηνεία του που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε. Και δεν είναι άλλη από την ενσάρκωση του Σκοτεινού Ιππότη, στο ‘Batman & Robin‘ του Tim Burton που κυκλοφόρησε το 1997. Ακόμη και ο ίδιος ο 59χρονος συμφωνεί ότι ο δικός του Batman ήταν – με λόγια του ιδίου – «απαίσιος».

    «Κάθε φορά που συζητάω με κάποιον για την ταινία ‘Batman & Robin‘, λέω ότι ήταν απαίσια ταινία. Ήμουν και εγώ ‘απαίσιος’ σε αυτήν. Και εγώ ήμουν χάλια και πολλά άλλα στοιχεία της ταινία που δεν λειτούργησαν» αναφέρει ο Clooney

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εκφράζει πόσο δεν του άρεσε η συγκεκριμένη ταινία. Είχε μιλήσει ξανά για το γεγονός αυτό όταν έγινε επίσημο ότι ο Ben Affleck θα αναλάβει τον ρόλο του Batman. Συγκεκριμένα, τον είχε προειδοποιήσει, καθώς ξέρει από πρώτο χέρι την άσχημη κριτική που μπορεί να δεχτεί ένας ηθοποιός που αναλαμβάνει ρόλους σαν και αυτόν.

    Δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε με τον Clooney για το πόσο… περίεργη ήταν αυτή η ταινία, το λιγότερο. Ποιος θα ξεχάσει το batcard; Την… πιστωτική κάρτα του Batman. Μία από τις πιο γελοίες λεπτομέρειες στο σύμπαν του Σκοτεινού Ιππότη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles