20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο cover του NBA 2K19! Η επίσημη παρουσίαση στην Αθήνα

    Tο να μπορέσει ένας αθλητής να φιγουράρει στο cover ενός NBA 2K αποτελεί ένα τεράστιας σημασίας επίτευγμα, για αυτό και το γεγονός ότι ο «δικός» μας Γιάννης θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του NBA 2K19 αποτελεί από μόνο του ένα γεγονός μεγάλης βαρύτητας όχι μόνο για τον Αντετοκούνμπο, αλλά και για τον ελληνικό αθλητισμό και τη χώρα μας…

    Antetokounmpo-1

    O Γιάννης θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως η προσωποποίηση του αμερικανικού ονείρου, καθώς από τις φτωχογειτονιές στα Σεπόλια και αντιμετωπίζοντας μεγάλες δυσκολίες στην καθημερινότητα του, αυτή τη στιγμή το όνομα του αποτελεί ένα απίστευτα λαμπερό “brand name” που ακούγεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου. Άλλωστε το motto: “They Will Know your Name” που συνόδευε την παρουσίαση του cover δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Φυσικά η παραπάνω “κατάκτηση” δεν ήρθε από την μία μέρα στην άλλη, καθώς ο Γιάννης χρειάστηκε να δουλέψει πάρα πολύ σκληρά από την ημέρα που επιλέχθηκε στα NBA drafts από τους Milwaukee. Σήμερα, 4 χρόνια μετά, ο superstar του NBA έχει σμπαραλιάσει δεκάδες ρεκόρ και εξακολουθεί να γράφει ιστορία, γνωρίζοντας και ο ίδιος ότι με την περίπτωση του… only sky is the limit!

    Antetokounmpo-2

    H 2Κ Sports επέλεξε την Αθήνα (την πόλη που γεννήθηκε και έζησε ο Γιάννης) για να προβεί στην επίσημη παγκόσμια ανακοίνωση για το cover της standard edition του NBA 2K19, το οποίο εάν το παρατηρήσετε πιο προσεκτικά εκτός από τον Γιάννη με τα χρώματα της ομάδας των Milwaukee Bucks κοσμείται από μία σειρά από χαρακτηριστικές φράσεις που αντικατοπτρίζουν την ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία του («Fear the Deer», «Phenom», «Father’s Legacy» και φυσικά «Athens» προσδιορίζουν το παρελθόν του Greek Freak).

    Antetokounmpo-3

    Το δε announcement trailer (που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω) σίγουρα προκαλεί έντονη συναισθηματική φόρτιση, καθώς ακούγεται η φωνή της μητέρας του, λέγοντας ότι πριν φτάσει στην κορυφή ήταν απλώς ένα αγόρι με ένα όνομα, αυτό το όνομα που του έδωσε εκείνη και που τώρα το γνωρίζουν οι πάντες πλέον.

    Antetokounmpo-4

    Στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο πάντοτε φιλικός και cool Γιάννης στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το γεγονός που η 2K Sports τον επέλεξε (σημειώστε ότι είναι ο πρώτος διεθνής – μη Αμερικανός – μπασκετμπολίστας που βρίσκεται στο cover ενός NBA 2K παιχνιδιού), κάτι που όμως όπως χαρακτηριστικά είπε του προκάλεσε… σοκ (δεν το περίμενε καθόλου)! Μάλιστα, σχολίασε ότι θα ήθελε αυτή τη φορά το in-game rating του να είναι στο… 101, ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά για την μεταγραφή του «King Le Bron» στους Lakers δήλωσε περιχαρής που τώρα δεν θα χρειάζεται να τον αντιμετωπίζει παραπάνω από δύο φορές το χρόνο.

    Antetokounmpo-5

    Επίσης, o Greek Freak φάνηκε να εγκρίνει την virtual περσόνα του, καθώς είχαμε το παραδοσιακό first look, ενώ πήρε και ένα σούπερ συλλεκτικό Xbox One τυπωμένο με εκείνον στο επάνω τμήμα του, το οποίο (για πλάκα) είπε ότι θα το πουλήσει στο… e-Bay! Ολοκληρώνοντας, εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε ένα μεγάλο RESPECT για αυτό το επίτευγμα του Γιάννη και φυσικά να ευχηθούμε και εις ανώτερα, άλλωστε το ταλέντο του Αντετοκούνμπο δείχνει να μην γνωρίζει… ταβάνι!

    Antetokounmpo-6

    Το NBA 2K19 κυκλοφορεί στις 11 Σεπτεμβρίου από την CD Media.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles