20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    O Hugh Laurie είναι ένας πολύ διαφορετικός γιατρός στο Chance

    Ξεχάστε τον House. Ξεχάστε το ευφυέστατο, καυστικό χιούμορ που σε κόβει σα μαχαίρι, τη λατρεία να ισοπεδώνει ανθρώπους και την συνήθεια να σπρώχνει μακριά όσους ενδιαφέρονταν για εκείνον. Ο Hugh Laurie είναι πλέον ο Eldon Chance, ένας εντελώς αλλιώτικος ως προσωπικότητα και συμπεριφορά γιατρός, ο πρωταγωνιστής του ομώνυμου ψυχολογικό θρίλερ του Kem Nunn που προσαρμόζεται τηλεοπτικά για λογαριασμό του Hulu.

    chance_hugh_laurie_s01_e01_still_h_2016

    Μετά τον αγαπημένο όσο λίγους ρόλο του στο κανάλι Fox που σημάδεψε την καριέρα του και κράτησε μεταξύ 2004 και 2012, ο Laurie ξαναφορά τη λευκή στολή του γιατρού για να υποδυθεί έναν πολύ διαφορετικό χαρακτήρα. Είναι ένας άντρας που παλεύει να βάλει ένα τέλος στο διαζύγιό του και να επικοινωνήσει με ένα ατίθασο παιδί που βρίσκεται στην εφηβεία, ωστόσο τα χειρότερα έρχονται όταν θα συνάψει σχέσεις με μία ασθενή του. Αυτό το λάθος θα τον οδηγήσει σιγά σιγά σ’ έναν βίαιο κόσμο, εκεί όπου η διαφθορά της αστυνομίας αλλά και η διαταραγμένη ψυχολογική κατάσταση πολλών, θα συνθέσουν ένα επικίνδυνο μείγμα.
    Η σειρά που θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και την σκηνοθετεί ο Lenny Abrahamson θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου στο Hulu. Συμπρωταγωνιστούν οι Gretchen Mol (Boardwalk Empire), Lisa Gay Hamilton, Paul Adelstein και Ethan Suplee.

    https://www.youtube.com/watch?v=TIPRjWN8hcg

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles