21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    O Jason Statham μας προτείνει το LG G5 σαν το επόμενο κινητό μας

    Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τον Jason Statham τον συμπαθώ σαν ηθοποιό κυρίως για τις γεμάτες δράση ταινίες και τον «τσαλακωμένο» χαρακτήρα του killer που παίζει σχεδόν πάντα. Ίσως κάτι αντίστοιχο του βρήκαν και οι της LG για να συνεργαστούν επίσημα, στα πλαίσια της προώθησης των «Friends» του LG G5 αλλά και των δυνατοτήτων της συσκευής.

    lg-g5-commercial-jason-statham-840x316

    Η LG ανακοίνωσε επίσημα οτι ο γνωστός ηθοποιός ταινιών δράσης θα συμμετέχει σε όλες τις διαφημίσεις της εταιρίας που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται μετά την 1η Απριλίου σχετικά με το LG G5, τη στιγμή που σε αρκετούς retailers ανά τον κόσμο έχουν ξεκινήσει και οι προαπαραγγελίες της συσκευής.

    Η κορεατική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ήδη τα δύο πρώτα διαφημιστικά σποτ στα οποία – όπως θα δείτε – ο Jason Statham παίζει όλους τους ρόλους όσο αστείοι ή τραγελαφικοί και αν είναι. Τα πλήρη διαφημιστικά σποτάκια θα τα δούμε μετά την Παρασκευή, μέχρι τότε όμως, χορτάστε με δύο από αυτά…

    Υ.Γ. Όχι, μην «ψαρώνετε» τα Friends του LG G5 (όπως η camera, ή η extra μπαταρία) δεν υποστηρίζουν hot swapping, όπως κακώς αφήνει να εννοηθεί ο σκηνοθέτης. 

    https://www.youtube.com/watch?v=QKbrakcRJdE

    https://www.youtube.com/watch?v=DcIO2TJFb24

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles