15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Javier Bardem μιλά για το ρόλο του ως Captain Salazar στους Πειρατές της Καραϊβικής

    Ο βραβευμένος Javier Bardem μίλησε πρόσφατα για το ρόλο του κακού που έχει αναλάβει ως Captain Salazar στην πέμπτη ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Good Morning America» του ABC. Ο ίδιος τόνισε ότι προσπάθησε να δημιουργήσει έναν άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από ένα τέρας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Bardem παίζει τον Captain Salazar, έναν πρώην αξιωματικό του ισπανικού ναυτικού που μεταμορφώθηκε σε φάντασμα και τώρα ζητά εκδίκηση από τον Jack Sparrow, τον ρόλο του οποίου υποδύεται ο Johnny Depp.

    AP-javier-bardem-jef-170524_4x3_992

    Ισχυρίζεται ότι πίσω από την τρομακτική πρόσοψη του χαρακτήρα του βρίσκεται η εκδίκηση, η οργή και ο πόνος. Προκειμένου να μεταμορφωθεί σε «τέρας», προσθέτει, ξοδεύει δυο με τρεις ώρες κάθε μέρα στην καρέκλα του μακιγιέρ. Ο Bardem λέει ακόμη ότι η γυναίκα του, η Penelope Cruz, η οποία είχε εμφανιστεί σε προηγούμενες ταινίες των Πειρατών της Καραϊβικής του έδωσε μια πολύ χαρακτηριστική συμβουλή: «Θα το διασκεδάσεις και θα ξεχάσεις τις γραμμές σου όταν θα δουλεύεις με τον Johnny, επειδή θα δεις πως θα γίνει, … ο εικονικός Jack Sparrow μπροστά στα μάτια σου. Θα ξεχάσεις ότι στην πραγματικότητα δουλεύετε».

    Μάλιστα, είχε φέρει και τα παιδιά του στα γυρίσματα, αλλά μόνο όταν γύριζαν τις σκηνές που ήταν ζωντανός. «Αυτό ήταν το τμήμα που ήθελα να δουν παρά με το makeup. Είναι πολύ τρομακτικό».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles