18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Jean-Claude van Damme έφυγε από συνέντευξη γιατί δεν άντεχε άλλο τις “βαρετές ερωτήσεις”

    Ο Jean-Claude van Damme – aka “the Muscles from Brussels” – τα πήρε στο κρανίο ενώ έδινε συνέντευξη μέσω δορυφόρου σε τηλεοπτικό κανάλι της Αυστραλίας και συγκεκριμένα το πρωινό show Sunrise. Ο διάσημος martial arts star, σηκώθηκε και έφυγε φανερά ενοχλημένος αφού έβρισκε τις ερωτήσεις “βαρετές” όπως επανέλαβε πολλές φορές. Εκεί που “έσπασε” ήταν όταν ήρθε η ώρα να απαντήσει για μία ακόμη φορά για την συνεργασία που είχε πριν από αιώνες με την εθνική σταρ της χώρας, Kylie Minogue, στο μετριότατο Street Fighter του 1994. Κάπου εκεί άρχισε να φορτώνει.

    1280_Jean_Claude_Australia

    “Μου αρέσει η Kylie, μου αρέσουν όλοι. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω. Μιλάτε με έναν τύπο που είναι πολύ σκληρός (…). Οι δημοσιογράφοι μου κάνουν την ίδια ερώτηση τα τελευταία 25 χρόνια. Οι συνεντεύξεις που κάνουμε είναι πολύ βαρετές. Μου είναι δύσκολο για μένα να απαντήσω γιατί αρχίζω να ιδρώνω και δεν αισθάνομαι καλά επειδή είναι βαρετές” θα πει ο εκνευρισμένος και ιδρωμένος Van Damme. Μετά το “έχετε κάτι ενδιαφέρον να με ρωτήσετε;” έβγαλε τα μικρόφωνα και σηκώθηκε να φύγει. Μάλιστα ενώ ήταν ακόμα στον αέρα μουρμούσισε What the f**k is going on in Australia?” 
    Μένει να δούμε πως θα τα μπαλώσει τώρα όλα αυτά αφού πρέπει να ταξιδέψει στην Αυστραλία για να προωθήσει το “speaking tour” του που έχει τίτλο Unplugged and Unscripted. Εκτός κι αν ήταν ένα καλοστημένο stunt για να κάνει ακριβώς αυτό.

    https://www.youtube.com/watch?v=kXR2fDgR2Io

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles