20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Jeremy Renner θέλει να δει τον Hawkeye στη μικρή οθόνη!

    Η συνεργασία Marvel – Netflix είναι δεδομένα πετυχημένη και έχει παρακινήσει το ενδιαφέρον και την περιέργεια των fans που θέλουν να δουν ακόμα περισσότερους χαρακτήρες στη μικρή οθόνη, τους ας πούμε πιο “δεύτερους” σούπερ ήρωας που δεν θα έβγαιναν ποτέ στο προσκήνιο εάν δεν υπήρχε η πιθανότητα μίας τηλεοπτικής σειράς. Έτσι απ΄ότι φαίνεται στους Daredevil, Jessica Jones και Luke Cage θα έρθει να προστεθεί και ο Hawkeye! Μην το δένετε ακόμα πως θα συμβεί πάντως όπως είπε ο διάσημος πρωταγωνιστής του Avengers και ερμηνευτής του μάστερ στην τοξοβολία χαρακτήρα, Jeremy Renner, είναι ανοιχτός στην πρόταση όποτε αυτή του γίνει.

    hawkeye-age-of-ultron

    Σ’ ένα Q&A session που έγινε στο Silicon Valley Comic Con το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Renner είπε πως το τηλεοπτικό βήμα είναι η φυσιολογική κατεύθυνση που πρέπει να πάρει ο χαρακτήρας, μπαίνοντας σ’ ένα μοντέλο του Netflix ή του HBO. To ευχαριστήθηκε πολύ που το δεύτερο Avengers  έδωσε περισσότερο χώρο στον ρόλο του για να αναπτυχθεί ο ήρωας και σίγουρα αυτό σε μία τηλεοπτική σειρά μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερα. Φυσικά δεν εξαρτάται από τον ίδιο για να συμβεί, αλλά όποτε του ζητηθεί θα είναι κάτι παραπάνω από θετικός να το κάνει.
    Ο Hawkeye είδε τις μετοχές του ανεβαίνουν όχι μόνο του Avengers 2 αλλά και της πρόσφατης αναβίωσης που έγινε στον χαρακτήρα στην κόμικς σειρά από τα χέρια και την φαντασία των Matt Fraction, David Aja, Jeff Lemire και Ramon Perez. Εσείς πως θα βλέπατε μία σειρά με πρωταγωνιστή τον Hawkeye; Αξίζει να βγει στη μικρή οθόνη;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles