21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο Jim Parsons αποκάλυψε από που κόλλησε ο “Sheldon” το “Bazinga”!

    Αργήσαμε λίγο αλλά επιτέλους το μάθαμε κι αυτό. Το “Bazinga” είναι η περίφημη φράση του Big Bang Theory, αυτήν που έκανε “catchphrase” o Sheldon Cooper σε κάθε επεισόδιο της εξωφρενικά επιτυχημένης σειράς. Φυσικά τόσα χρόνια ο κόσμος είχε απορία από που είχε προέλθει αυτή η λέξη και ποιος είχε την φαεινή ιδέα να την συμπεριλάβει στο κείμενο. Όλα αυτά αποκαλύφθηκαν από τον ίδιο τον Jim Parsons που υποδύεται στη σειρά το απόλυτο ίνδαλμα των geeks/nerds αυτού του πλανήτη.

    The Big Bang Theory S06

    Αυτό έγινε στο περίφημο all-star show που ετοίμασε το NBC -σ’ αυτό ακριβώς που επανεμφανίστηκαν ξανά μαζί τα Φιλαράκια- για να τιμήσει την καριέρα του περίφημου σκηνοθέτη James Burrows που έβαλε το χέρι του και στην επιτυχία του The Big Bang Theory.
    Ο Parsons λοιπόν αποκάλυψε πως η φράση που ταυτίστηκε με την σειρά και τυπώθηκε μέχρι και σε μπλουζάκια, ήταν μία συνήθεια του σεναριογράφου Steve Holland που την έλεγε συνέχεια. Το λαμπάκι της έμπνευσης δεν άργησε να ανάψει για το υπόλοιπο team των σεναριογράφων, που πήραν την λέξη και την έβαλαν στις ατάκες του Sheldon. Έφτανε ένα επεισόδιο για να καταλάβουν πως είχαν βρει ένα λεκτικό σήμα κατατεθέν, αυτό που θα χαρακτήριζε και τον ήρωα και θα γινόταν σύνθημα στο στόμα των θεατών. “And the rest is history” όπως λένε στην αμερικανική τηλεόραση…

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles