18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ο John McAfee, o εκκεντρικός εμπνευστής του ομώνυμου antivirus βρέθηκε νεκρός στο κελί του!

    O John McAfee έχει θεωρηθεί από πολλούς ως μια αντιφατική και εκκεντρική προσωπικότητα από τον κόσμο της τεχνολογίας. Αν και όλοι τον γνωρίζουμε για το διάσημο antivirus, ωστόσο υπάρχει ένα σκοτεινό πέπλο για τις δραστηριότητες του. Ενδεικτικό είναι ότι τον Οκτώβριο του 2020 συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, ύστερα από ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από την κυβέρνηση των Η.Π.Α λόγω φοροδιαφυγής και ξεπλύματος χρήματος. Για αυτό και ο εκκεντρικός Entrepreneur  τον τελευταίο χρόνο τον περνούσε στις φυλακές της Ισπανίας, περιμένοντας να εκδοθεί στις Η.Π.Α. Σύμφωνα με την El Mundo και την El Pais, την Τετάρτη η αστυνομία βρήκε τον McAfee νεκρό στο κελί του, με τα πρώτα reports να κάνουν λόγο ότι αυτοκτόνησε. Ήταν 75 χρονών.

    O McAfee ήταν ένας άνθρωπος που ουκ ολίγες φορές είχε απασχολήσει τα media, με την αντισυμβατική συμπεριφορά του, η οποία δεν υπάκουε σε κανόνες και πολλές φορές φλέρταρε με την παρανομία. Ενδεικτικό είναι ότι το 2012 ο McAfee κατηγορήθηκε ότι προσέλαβε έναν εκτελεστή (πληρώνοντας τον με 5.000$) για να σκοτώσει τον γείτονα του που τον ενοχλούσε! Μάλιστα, η τρέλα ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίματά του, καθώς επιχείρησε (χωρίς επιτυχία προφανώς) να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρειά των Η.Π.Α, μπαίνοντας σφήνα στους Trump και Biden. Σε ένα από τα τελευταία Tweets του, ο εκλιπών entrepreneur είχε περιγράψει την κατάσταση στην φυλακή, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι υπάρχει μεγάλη θλίψη σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα. Αν και εγώ είμαι γέρος και είμαι ευχαριστημένος με λίγο φαγητό και ένα κρεβάτι, ωστόσο για τους νεότερους ανθρώπους η κατάσταση είναι τραγική.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles