14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο John Noble του Fringe θέλει να παίξει τον Doctor Who!

    Έχει ερμηνεύσει τόσο επιτυχημένα τον “τρελό” επιστήμονα Walter Bishop που πέρναγε με ευκολία από τη μία διάσταση στην άλλη, γιατί λοιπόν να μη φορέσει τα ρούχα του Doctor Who και να ταξιδεύει με τo TARDIS; O John Noble, o διάσημος ηθοποιός που έπαιξε στο Lord Of The Rings, στο Sleepy Hollow και φυσικά στο Fringe, αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να παίξει τον Doctor Who, μία εξαιρετική ιδέα από όλες τις απόψεις αν μας πέφτει λόγος!

    1

    Ο Noble βρέθηκε στο Comic Con του Λονδίνου και σε ερώτηση των fans για τον ποιο τηλεοπτικό sci-fi ρόλο θα ήθελε να παίξει, εκείνος απάντησε τον Doctor Who.
    “Εάν μπορούσα να ταξιδέψω πίσω στο χρόνο και να γίνω οποιοσδήποτε χαρακτήρας, πιθανότατα θα διάλεγα τον Doctor Who” είπε ο Noble και αμέσως επικράτησε ένας μικρός ενθουσιασμός. “Είναι τόσο θρυλικός και πολύ πολύ cool. Θα ήταν πολύ ωραία να παίξω αυτόν τον ρόλο” συμπλήρωσε και φυσικά από την στιγμή που ο Chris Chibnall θα αναλάβει showrunner του Doctor Who, παίρνοντας τη θέση του Steven Moffat το 2018 για την 11η σεζόν, γιατί να μην έχουμε και μία αλλαγή του κεντρικού ήρωα; Καλός, χρυσός ο Peter Capaldi αλλά η ιδέα να μπαίνει ο John Noble στο TARDIS και να ταξιδεύει στο χρόνο είναι σκέτη πρόκληση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles