24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Netflix: Έρχεται reality “Squid Game” με έπαθλο 4,56 εκατ. δολάρια

    Το κορεάτικο Squid Game αποτέλεσε τη σειρά «φαινόμενο» της προηγούμενης χρονιάς και καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατών μπροστά στην τηλεόραση, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

    Η 2η σεζόν είναι ήδη… καθοδόν, αν και το πιθανότερο σενάριο είναι να αργήσουμε να τη δούμε. Στο μεταξύ, μια νέα ανακοίνωση του Netflix για το Squid Game ήταν αρκετή για να προκαλέσει πανικό στα social media!

    Το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» γίνεται τηλεοπτικό reality και μάλιστα με το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ιστορία! Οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν το ποσό των 4,56 εκατ. δολαρίων, παίρνοντας μια γεύση από τα παιχνίδια που είδαμε πέρσι στις οθόνες μας.

    Θα υπάρχει, βέβαια, μια σημαντική διαφορά. Στο reality που ετοιμάζει το Netflix δε θα διακυβεύεται η ζωή κανενός, αφού το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι οι παίκτες να γυρίσουν σπίτι χωρίς έπαθλο.

    456 παίκτες από όλο τον κόσμο θα παίξουν παιχνίδια για ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο. Πρέπει να έχουν κλείσει και το 21ο έτος της ηλικίας τους, ενώ είναι απαραίτητο να μιλούν αγγλικά και να είναι διαθέσιμοι μέχρι και 4 εβδομάδες, στις αρχές του 2023 για τα γυρίσματα. Ο αριθμός των παικτών είναι ακριβώς ο ίδιος με αυτόν της σειράς.

    Διαβάστε επίσης:

    Ολοκαίνουρια animated σειρά Ghostbusters έρχεται στο Netflix

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles