19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Jon Snow έρχεται (και) στο Call of Duty Infinite Warfare

    Αυτό μόνο ως έκπληξη μπορεί να χαρακτηρισθεί αφού δεν γνωρίζαμε κάτι – τουλάχιστον επίσημα. Έτσι στο νέο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η Activision για το επερχόμενο Call of Duty: Infinite Warfare, θα δούμε στο ρόλο του μεγάλου villain (κακού) τον Kit Harrington!

    Infinite Warfare

    Πιο συγκεκριμένα το σενάριο του νέου τίτλου της Activision θέλει τον υπολοχαγό Nick Reyes να παίρνει τα ηνία του Retribution, ενός από τα εναπομείναντα πολεμικά διαστημικά σκάφη της Γης, μετά από μια συντονισμένη ξαφνική επίθεση στις δυνάμεις της United Nations Space Alliance (UNSA) στη Γενεύη και στη βάση Moon Gateway!

    Infinite Warfare

    Σε μια εποχή γεμάτη απίστευτες αντιξοότητες, ο Reyes καλείται να ηγηθεί του έμπιστου πληρώματος ενάντια στις δυνάμεις που θέλουν να κυριαρχήσουν επάνω στην ελευθερία καθενός πολίτη της Γης. Στο Infinite Warfare, ο βασικός σας εχθρός θα είναι ο κυβερνήτης του Olympus Mons και αρχηγός της SDF, της ομάδας που θέλει να καταλάβει το ηλιακό σύστημα, ο ναύαρχος Salen Kotch, τον οποίο θα ενσαρκώνει ο Kit Harington, ο οποίος έχει γίνει πασίγνωστος μέσα από το ρόλο του ως Jon Snow στο Game of Thrones του HBO.

    infinite warefare

    Το Call of Duty: Infinite Warfare θα έρθει μαζί με την Remastered έκδοση του Call of Duty 4: Modern Warfare για όσους δε θέλουν να περιπλανηθούν στο διάστημα και προτιμούν κάτι πιο… γήινο. Κάντε υπομονή μέχρι τις 4 Νοεμβρίου όταν και θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles