21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο Joss Whedon και οι σταρ του Hollywood καλούν τους Αμερικανούς να ψηφίσουν

    Συνηθίζεται κάθε φορά που πλησιάζουν οι εκλογές στην Αμερική να αναλαμβάνουν δράση οι διάσημοι ηθοποιοί του Hollywood με διάφορες καμπάνιες στα social media, t-shirts, stickers κλπ., για να παρακινήσουν τους πολίτες της χώρας να πάνε να ψηφίσουν και να μην καθίσουν σπίτι. Ο κίνδυνος της εκλογής του Donald Trump έκανε τον σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό Joss Whedon να λάβει πιο δραστικά μέτρα, να φτιάξει δηλαδή ένα video με μπόλικους celebrities του Hollywood -είθισται στην πλειοψηφία τους να υποστηρίζουντο κόμμα των Δημοκρατικών- που καλούν τον κόσμο να μην απέχει αλλά να πάει να ψηφίσει γιατί είναι πολύ κρίσιμες οι εποχές που ζούμε και κάθε ψήφος μετράει.

    markruffalo-savetheday-700x372

    To μήνυμα είναι απλό. Save the Day ή αλλιώς στις 8 Νοεμβρίου πήγαινε ψήφισε εάν δεν θέλεις να δώσεις τους “κωδικούς των πυρηνικών κεφαλών σ’ έναν άντρα “whose signature move is firing things” (λογοπαίγνιο με το “απολύεσαι” που έλεγε συνέχεια ο Trump στο reality show The Apprentice). 
    Στο τρίλεπτο video εμφανίζονται ένα σωρό γνωστά πρόσωπα, βλέπε Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Julianne Moore, Tavi, Keegan-Michael Key, Don Cheadle, James Franco, Jesse Williams, Cobie Smulders, Martin Sheen και Neil Patrick Harris, και μπορείς εύκολα να καταλάβεις πως κανένας τους δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τον Trump. Και υπάρχει και ένα bonus κέρδος εάν πάνε πολλοί και ψηφίσουν. Ο Mark Ruffalo θα γυρίσει μία γυμνή σκηνή στην επόμενη ταινία του. Δεν το ήξερε αυτό ο ίδιος, αλλά το έμαθε στην πορεία…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles