19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Keanu Reeves ούτε που «άγγιξε» το Cyberpunk 2077, αντίθετα με τα όσα υποστήριζε η CD Projekt Red!

    Ο Keanu Reeves είναι ενδεχομένως ο πιο cool άνθρωπος στο γαλαξία και ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του διάσημου ηθοποιού είναι ότι δεν μασάει τα λόγια του! Σεμια πρόσφατη συνέντευξη του στο The Verge, ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε πως του φάνηκε το Cyberpunk 2077 και πόσο χρόνο αφιέρωσε παίζοντας με αυτό. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο «θεούλης» Keanu απάντησε ότι ούτε που ασχολήθηκε με τον τίτλο της CD Projekt Red, αναφέροντας μάλιστα ότι σε γενικές γραμμές δεν συνηθίζει να παίζει video games κι ότι το μόνο που είχε παρακολουθήσει ήταν επιδείξεις άλλων παικτών.

    Φυσικά, αυτή η δήλωση έρχεται σε αντίθεση με τα όσα δήλωναν οι υπεύθυνοι της CD Projekt Red, οι οποίοι είχαν τονίσει ότι παρόλο που ο Keanu Reeves (ή Johnny Silverhand in-game) δεν είχε καταφέρει να ολοκληρώσει τον τίτλο τους, παρόλα αυτά πραγματικά «αγάπησε» το Cyberpunk 2077. Το παραπάνω βέβαια είναι μια ακόμη περίπτωση κάκιστου PR και απλώς αποτελεί ένα ακόμη περιστατικό που έρχεται να προστεθεί στην τραγική αντιμετώπιση από την εταιρεία των γεγονότων που χάλασαν τη μαγεία που περιέβαλλε έναν τίτλο που λόγω bugs και κακού optimization / quality control είχε τα μαύρα χάλια του. Κλείνοντας, το μόνο που ανέφερε ο star του Cyberpunk 2077 ήταν ότι ενθουσιάστηκε από το γεγονός ότι αρκετοί gamers δημιουργούσαν ειδικά mods για το παιχνίδι που τους επέτρεπαν να κάνουν sex με τον Johnny Silverhand. Εντάξει τα έχουμε πει αυτά είναι και cool, είναι και ακομπλεξάριστος, αλλά και με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles