20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ο Keanu Reeves στο Sonic 3! Σε ποιο ήρωα θα δώσει τη φωνή του

    To Sonic 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους μέσα στο 2024 και είναι πιθανό οι fans να δουν έναν από τους αγαπημένους ήρωες του franchise να αποκτά τη φωνή ενός από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του Hollywood.

    Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter και το Variety, ο Keanu Reeves θα υποδυθεί τον σκοτεινό, ταλαιπωρημένο Shadow the Hedgehog. Ο αντιήρωας, που είναι τόσο αντίπαλος όσο και σύμμαχος του Sonic, δημιουργείται από τον Dr. Robotnik του Jim Carrey μετά τα γεγονότα του Sonic 2, σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες που παρουσιάστηκαν στο CinemaCon την προηγούμενη εβδομάδα.

    Ο Shadow έχει μια μακρά ιστορία στο σύμπαν του Sonic και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Sonic Adventure 2, που κυκλοφόρησε το 2001. Ο ανθρωπόμορφος σκαντζόχοιρος με το μαύρο τρίχωμα δημιουργήθηκε στα video games για να βοηθήσει στην εύρεση θεραπείας για την εγγονή του Dr. Robotnik, τη Maria, η οποία είχε μια θανατηφόρα νόσο.

    Δεν είναι σαφές εάν το Sonic 3 θα ακολουθήσει παρόμοια πλοκή. Αν και θεωρείται δεδομένο ότι ο Sonic και η παρέα του θα σταματήσουν τα σχέδια του Dr. Robotnik να κατακτήσει τον κόσμο, πιθανότατα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία το διάστημα πριν από την κυκλοφορία της στις 20 Δεκεμβρίου. Ο Jeff Fowler θα συνεχίσει να ηγείται της παραγωγής ως σκηνοθέτης, ενώ οι Ben Schwartz και James Marsden θα επαναλάβουν τους ρόλους τους.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles