16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Kiefer Sutherland επιστρέφει στο remake του Flatliners!

    Στο επερχόμενο remake του Flatliners (από την Sony Pictures) θα πρωταγωνιστεί ο Kiefer Sutherland (24), όπως ακριβώς συνέβη στην πρώτη απόδοση της ταινίας του 1990. Στη νέα ταινία, θα έχει τον ρόλο ενός γιατρού, και θα περιλαμβάνεται στο καστ μαζί με τους Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton και Kiersey Clemens.

    σδφ

    Σε ένα Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, μια ομάδα από φιλόδοξους φοιτητές ιατρικής πρόκειται να πεθάνουν… αλλά και να ζήσουν ώστε να πουν την ιστορία τους. Συμμετέχοντας σε ένα τολμηρό και αλαζονικό πείραμα, οι πέντε φοιτητές έχουν ως στόχο να ξεπεράσουν τα όρια της ζωής και να αγγίξουν το πρόσωπο του θανάτου.

    Ο Nelson Wright, ο αλαζονικός εμπνευστής του πειράματος που αναζητά συνεχώς την δόξα και τη φήμη, έχει στρατολογήσει την Rachel Mannus, μια αυτοδημιούργητη ειδικό σε θέματα θανάτου, τον David Labraccio, έναν ιδεαλιστή αλλά και πραγματιστή φοιτητή που αποβλήθηκε από την ιατρική σχολή, τον γόη  Joe Hurley και τον πανέξυπνο αλλά αντικοινωνικό Randy Steckle για να εισέλθουν στο σύνορο μεταξύ ζωής και θανάτου, ένα θέμα που ανήκε αποκλειστικά στην θρησκεία και την φιλοσοφία.

    Το μυστικό τους πείραμα να βρουν τι κρύβεται πέρα από την ζωή περιλαμβάνει το σταμάτημα του χτύπου της καρδιάς τους, μέχρι οι οθόνες να δείχνουν μόνο ευθεία γραμμή, την στιγμή που οι υπόλοιπη ομάδα είναι πανέτοιμη με όλο τον ιατρικό εξοπλισμό για να τους επαναφέρουν στην ζωή. Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης τους για την απόκτηση γνώσεων, οι πέντε φοιτητές θα ανακαλύψουν τις τραγικές συνέπειες όταν κάποιος τα βάζει με την αθανασία. Επιστρέφοντας στη ζωή, οι φοιτητές φέρνουν μαζί τους εκδηλώσεις των αμαρτιών του παρελθόντος τους, κάτι για το οποίο δεν έχουν λογοδοτήσει ποτέ. Όντας υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουν το παρελθόν τους, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πολλά πράγματα για την ζωή, αλλά και τον θάνατο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles