13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    O Κit Harington αποκάλυψε τη μοίρα του Jon Snow για να γλυτώσει μία κλήση!

    Κι όμως! Ένας αστυνομικός γνώριζε το μέλλον του Jon Snow πριν απ΄όλους μας! Ο Kit Harington ήταν καλεσμένος στο Jimmy Fallon Show και εκεί παραδέχθηκε πως δεν άντεξε και “λύγισε”, αφού αποκάλυψε τι μέλλει γενέσθαι με το μεγάλο πρωταγωνιστή του Game of Thrones. Μπορεί το HBO να τον είχε βάλει να ορκιστεί πως δεν θα έλεγε κουβέντα πουθενά, ωστόσο μπροστά στην απειλή μίας… κλήσης όλα αλλάζουν! Spoilers! Αν δεν έχεις δει την έκτη σεζόν ακόμα μην διαβάζεις παρακάτω!

    kit

    “Επέστρεφα από το σπίτι των γονιών μου και είναι αλήθεια πως οδηγούσα πολύ γρήγορα. Είχα περάσει το όριο ταχύτητας και άκουσα τις σειρήνες πίσω μου” είπε ο Harington που στη συνέχεια πρόσθεσε πως ένας αστυνομικός του είπε να κάνει δεξιά.
    “Κοίτα” του είπε, “υπάρχουν δύο τρόποι που μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Είτε θα με ακολουθήσεις στο αστυνομικό τμήμα και θα σου κόψω κλήση, είτε θα μου πεις εάν ζεις την επόμενη σεζόν”. 
    Ο Harington τον κοίταξε και χωρίς να το πολυσκεφτεί το “μπουμπούνισε” το μυστικό. “Είμαι ζωντανός την επόμενη σεζόν”. Και μου είπε “Στο καλό Lord Commander”!
    Καλά και χρυσά τα τηλεοπτικά μυστικά, αλλά τα πρόστιμα είναι πάνω απ’ όλα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles