18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ο κόσμος… καταρρέει στο νέο story trailer του Redfall

    Το Redfall, το επερχόμενο vampire shooter συνεργασίας της Arkane Austin, απέκτησε πριν από μερικές ώρες ένα νέο story trailer, το οποίο μεταφέρει τους gamers στην «καρδιά» των γεγονότων. Όπως όλα δείχνουν, κάποιοι αιμοδιψείς επιστήμονες κλείστηκαν στο μυστηριώδες εργαστήριό τους, έκαναν μερικά πειράματα και κατά λάθος (ή επίτηδες) ξύπνησαν αρχαίους θεούς βρικολάκων στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν την αθανασία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν τα πάνω κάτω και είναι πλέον στο χέρι των 4 ηρώων να σκοτώσουν τους θεούς και να σώσουν την πόλη.

    Το trailer ξεκινά με μια γυναίκα που εξηγεί πως το αίμα της είναι η θεραπεία για τα πάντα. Σίγουρα το story ακούγεται γνωστό, αφού το είδαμε τόσο στο The Last of Us όσο και σε αρκετές σειρές και ταινίες βρικολάκων στο παρελθόν. Δεν είμαστε πια μακριά από την κυκλοφορία του Redfall. Μετά από μια καθυστέρηση που ανακοινώθηκε το προηγούμενο διάστημα, το video game θα γίνει διαθέσιμο στις 2 Μαΐου σε Xbox και PC, ενώ την ίδια μέρα θα μπει και στο Xbox Game Pass.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης: Πιστεύεις ότι η… Αποκάλυψη είναι κοντά; Αυτά είναι τα παιχνίδια που θα σε προετοιμάσουν για την καταστροφή (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles