20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πιστεύεις ότι η… Αποκάλυψη είναι κοντά; Αυτά είναι τα παιχνίδια που θα σε προετοιμάσουν για την καταστροφή

    Από τη στιγμή που η σειρά “The Last of Us” βγήκε στον “αέρα”, η αναζήτηση των παικτών για “post apocalyptic games” εκτοξεύτηκε κατά 54%. Στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος βρίσκονται zombies, alien και κάθε είδους ιοί, που παραδοσιακά κατείχαν εξέχουσα θέση στη βιομηχανία του gaming. Πόσο πιθανό όμως θα ήταν να επιβιώσουμε από ανάλογα events στην πραγματική ζωή;

    Με αυτή τη σκέψη στο μυαλό, το Slottracker.com συγκέντρωσε σε μία λίστα 85 δημοφιλή παιχνίδια της κατηγορίας. Στη συνέχεια, μετά από ανάλυση δεδομένων και με βάση το ποσοστό επιτυχίας που είχαν οι gamers μέσω Steam και Astats, προέκυψαν τα post-apocalyptic games στο οποία ήταν ευκολότερη η… επιβίωση.

    Top 10 post-apocalyptic games με το υψηλότερο completion rate

     

    Το Slottracker.com αποκάλυψε ότι είναι πιο πιθανό να επιβιώναμε σε ένα αποκαλυπτικό μέλλον με ασθένειες, αφού το 50,3% των παικτών, κατά μέσο όρο, ξεπέρασε αυτό το… πρόβλημα. Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό μεταξύ όλων των «αποκαλυπτικών» τύπων παιχνιδιών που εξετάστηκαν. Οι παίκτες χρειάστηκαν λίγο περισσότερο από 19 ώρες για να επιβιώσουν. Ένα μέλλον με τρομακτικά τέρατα είναι το δεύτερο πιθανό σενάριο που νιώθουμε μια σχετική αυτοπεποίθηση ότι θα επιβιώσουμε, με ένα ποσοστό 39,0% των παικτών να ολοκληρώνουν αυτό το είδος παιχνιδιού. Αντίθετα, μεγάλοι εχθροί της ανθρωπότητας αναδείχθηκαν τα zombies, με ποσοστό ολοκλήρωσης μόλις 29.9%.

    Διαβάστε επίσης:

    Υπό ανάπτυξη το PS5 Pro – Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles