12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    O «Κυνηγός» (Predator) έρχεται στο Fortnite!

    Ένας από τους λόγους που το Fortnite είναι τόσο αγαπητό στις τάξεις των gamers είναι επειδή η Epic Games φροντίζει να το εμπλουτίζει συνεχώς με νέο περιεχόμενο. Skins ηρώων, νέα chapters, bonuses, cosmetic αντικείμενα και είναι εμφανές ότι οι developers της Epic κάνουν εξαιρετική δουλειά στο να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. Η τελευταία λοιπόν προσθήκη στο Fortnite, θα ταξιδέψει τους λίγο μεγαλύτερους σε ηλικία στη χρυσή δεκαετία του ’80, καθώς εισάγεται στο παιχνίδι ο γνωστός σε όλους μας εξωγήινος «Κυνηγός» ή αλλιώς Predator!

    H προσθήκη του Predator αποτελεί κομμάτι του Season 5 Battle Pass (Chapter 2) και οι παίκτες μπορούν να ξεκλειδώσουν το outfit του αιμοσταγούς και stealthy εξωγήινου και να κερδίσουν νέα cosmetics συμμετέχοντας σε μια σειρά από ειδικά quests. Ο «Κυνηγός» έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη ποικιλία των γνωστών video game και cinematic ηρώων που κάνουν guest εμφανίσεις στο δημοφιλές game. Από τον Din Djarin και τον Grogu (κοινώς τον Mandalorian και τον Baby Yoda) και τους super heroes της Marvel μέχρι τον Kratos του God of War και τον εμβληματικό Master Chief του Halo, ο κόσμος του Fortnite δέχεται αν μη τι άλλο πολλές ξεχωριστές «επισκέψεις» από guests! Δείτε τον Predator εν δράσει στο video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles