15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ο Larry Page της Google αναπτύσσει κρυφά ιπτάμενα αυτοκίνητα!

    O Larry Page, συνιδρυτής της Google και CEO πλέον της μητρικής της εταιρείας Alphabet, φέρεται να επενδύει τεράστια χρηματικά ποσά για την ανάπτυξη …ιπτάμενων αυτοκινήτων, όπως μεταδίδει το Bloomberg επικαλούμενο “ανώνυμες πηγές που γνωρίζουν το ζήτημα”.

    810

    Το ειδησεογραφικό μέσο σημειώνει ότι η εταιρεία flying cars Zee.Aero που ιδρύθηκε το 2010 και φημολογούνταν ότι έχει “στενή σχέση” με το γίγαντα της αναζήτησης πλέον βρίσκεται στην ιδιοκτησία του ίδιου του Larry Page. O ίδιος φέρεται να έχει επενδύσει πάνω από 100.000 δολάρια από την προσωπική του περιουσία που φτάνει τα 30 δισ. δολάρια.

    Η Zee.Aero απασχολεί περί του 150 εργαζομένους και πλέον μετακόμισε τη βάση της μακριά από το Mountain View, κάνοντας τα πειράματά της πάνω στα ιπτάμενα αυτοκίνητα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πληροφορίες θέλουν τον Larry Page να έχει δημιουργήσει άλλη μία εταιρεία, την Kitty Hawk και να έχει αναθέσει στους εργαζομένους της να αναπτύξουν ένα ανταγωνιστικό design.

    Και άλλες εταιρείες πάντως πειραματίζονται πάνω στα ιπτάμενα αυτοκίνητα, όπως η κινεζική Ehang το δημιούργημα της οποίας (βλέπε φωτό άρθρου) είδαμε στη φετινή CES και θα ξεκινήσει τις δοκιμές της στη Νεβάδα αργότερα μέσα στη χρονιά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles