19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    O Larry: το πουλάκι του Twitter

    Ξέρετε πόσο λατρεύουμε το Twitter. Το λατρεύουμε γιατί είναι το μόνο κοινωνικό δίκτυο που δεν επιτρέπει την πολυλογία, καθώς, ότι έχεις να πεις, θα το πεις σε 140 χαρακτήρες. Φυσικά, θα πείτε, υπάρχουν και τα trolls.

    Αλλά, ακόμα κι αν θελήσεις να είσαι troll στο Twitter, πρέπει να το κάνεις με στυλ και νοημοσύνη. Να έχεις κάτι να πεις. Ακόμα και trollίστικο. Πλατειάζουμε όμως και δεν είναι της παρούσης. Αυτό που διαβάσαμε όμως και δεν το γνωρίζαμε, είναι το όνομα που έχει το πουλάκι, που είναι το σήμα του twitter.

    Τον λένε Larry. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο Ryan Sarver, product manager του γνωστού microbloggin site κατά τη διάρκεια μίας παρουσίασης. Μίλησε για τον Larry the Bird, το πουλάκι που είναι σήμα κατατεθέν του Twitter και οι χρήστες… πολύ απλά ζήτησαν να μάθουν περισσότερα γι αυτό. Κανείς, όμως, δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον Larry, παρά μόνο ο ίδιος ο Sarver που, κατά την ίδια παρουσίαση, μίλησε για το πώς εξελίχθηκε ο Larry, από ένα καχεκτικό πουλάκι, σε αυτό που βλέπουμε στο twitter τώρα, με ανοιχτά φτερά.

    Οι φήμες λένε πως το όνομα σχετίζεται με ένα μπασκετμπολίστα της ομάδας των Boston Celtics, τον Larry Bird, χωρίς να επιβεβαιώνονται. Ο Ryan Sarver ρωτήθηκε πάντως, σε ποιο είδος ανήκει ο Larry και είπε πως είναι… μυστικό.

    Πηγές: mediagate.gr, the Daily Mail

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles