22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ο Μάκος θα… παντρέψει τον Μανιάτη;

    Και ξαφνικά… πρόβλημα για τον Γιάννη Μανιάτη! Όχι, δεν τίθεται θέμα ως προς τη συμμετοχή του αμυντικού του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στη Γερμανία. Απλά, με την πρόκριση της Εθνικής στους «8» του Euro 2012, έχουν αρχίσει να μπαίνουν… ιδέες στους διεθνείς ως προς το πού θα σταματήσουν! Ειδικά δε ο Μανιάτης έχει σοβαρό πρόβλημα αφού έχει κανονίσει να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του την 1η Ιουλίου, ημέρα του τελικού της διοργάνωσης!

    Τι θα γίνει σε περίπτωση λοιπόν που η Εθνική μας κερδίσει τα δύο επόμενα παιχνίδια της (το πρώτο κόντρα στη Γερμανία την Παρασκευή στις 21:45 και το δεύτερο, αν κερδίσει φυσικά τα «Πάντσερ», στις 28 Ιουνίου με τον νικητή του Ιταλία – 1ος Δ’ Ομίλου) και ο Μανιάτης πρέπει να είναι με την Εθνική μας στο Κίεβο για τον… τελικό; Ο συμπαίκτης του στην Εθνική, Γρηγόρης Μάκος, φαίνεται πως έχει τη λύση!

    «Του έχω πει πως θα τον παντρέψω εγώ», είπε ο Μάκος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της Εθνικής! «Θα κάνω εγώ και τον κουμπάρο και τον παπά», πρόσθεσε! Σίγουρα δεν είναι κι ό,τι καλύτερο να εύχεσαι σε κάποιον να αναβάλλει τον γάμο του όμως για την περίπτωση του Μανιάτη, ε, μάλλον θα κάνουμε μια εξαίρεση!

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles