18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    O Mark Zuckerberg, η Selena Gomez και ένα τρελό τρολάρισμα σε χρήστη του Facebook από τον CEO του!

    Πίσω στον Απρίλιο του 2012 το Facebook είχε εξαγοράσει το Instagram, μία καλή ομολογουμένως κίνηση από πλευράς του, καθώς σήμερα με 400 εκατομμύρια χρηστών, το Instagram καταφέρνει και βρίσκει μια θέση στα top spots διαφόρων app stores.Το εν λόγω app χρησιμοποιείται από όλους σχεδόν τους celebrities που θέλουν να ενημερώνουν τους fans τους και τους followers τους ενημερωμένους.

    Εάν ρίξουμε μια ματιά στη λίστα με τις πιο διάσημες περσόνες του Instagram, τραγουδιστές και τραγουδίστριες, ηθοποιούς, η ηθοποιός Selena Gomez είναι στην κορυφή της λίστας, ακολουθούμενη από την φίλη της Taylor Swift. Πρόσφατα η Selena επισκέφθηκε τα γραφεία του Facebook και ο ίδιος ο Mark Zuckerberg δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί με το κοινό μια φωτογραφία μαζί της.

    facebook-zuckerberg-selena-gomez

    Στη σελίδα του στο Facebook δημοσίευσε την εικόνα κι έγραψε: — “Meeting with Instagram’s biggest star in our smallest room. Thanks for stopping by Selena Gomez!”

    Ένας χρήστης ονόματι Chukwueloka Ijezie με βάση αυτή τη φωτογραφία έγραψε το εξής – “you want to buy instagram too, nice move.”

    Ξέρουμε τι σκέφτεστε! Μάλλον η εξαγορά που έχει ήδη γίνει του διαφεύγει.

    mark-zuckerberg-selena-gomez-instagram-troll-user

    Το θέμα δεν είναι αυτό όμως αλλά το ότι ο Mark Zuckerberg δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει έξυπνα — “Already did that :)”

    Τρελό τρολάρισμα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles