19.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    O Mark Zuckerberg κάνει live unboxing του Oculus Rift στα γραφεία του Facebook

    Με τις αποστολές των πρώτων παραγγελιών Oculus Rift να έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και 2 ημέρες, ήταν αναμενόμενο να γίνει μία ιδιαίτερη προώθηση της εντυπωσιακής VR συσκευής από τον ιδρυτή του Facebook (και ιδιοκτήτη της Oculus πλέον), Mark Zuckerberg. 

    zuckerberg_oculus-640x0

    Το unboxing λοιπόν του Oculus Rift έγινε από τον ίδιο τον νεαρό πολυεκατομμυριούχο στα γραφεία της Oculus, στο κτίριο 18 των τεράστιων HQ του Facebook στο Menlo Park. O 31χρονος ιδρυτής του Facebook αφού μας κάνει μια βόλτα στα γραφεία (και τρώει «πόρτα» από ένα μικρό εργαστήριο στο οποίο δεν έχει (!) πρόσβαση), μεταφέρεται στο χώρο που βρίσκεται ο δημιουργός του Oculus Rift Brendan Iribe και ο CTO του Facebook Mike Schroepfer, έτοιμοι να παρουσιάσουν το πολυαναμενόμενο VR headset.

    Σίγουρα δεν είναι και η πιο… άνετη συζήτηση, αφού είναι γεμάτη άβολες καταστάσεις μεταξύ των συνομιλητών, αλλά μετά τα πρώτα 5-10 λεπτά αρχίζουν και «λύνονται» όλοι και το θέαμα είναι σαφώς πιο… άνετο και ανθρώπινο. Στο video που ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Zuckerberg στο Facebook (και έχει μέχρι στιγμής πάνω από 3.500.000 εμφανίσεις) θα δείτε τέλος και τις απαντήσεις του… Mark σε live ερωτήσεις μελών του δημοφιλούς social network αλλά και το ίδιο το unboxing του Oculus Rift, με τον Zuckerberg να το χρησιμοποιεί για λίγα λεπτά με… μεγάλη επιτυχία!

    Το video μπορείτε να το απολαύσετε εδώ, στον προσωπικό λογαριασμό του ιδρυτή του Facebook.

    This week, we started shipping Oculus Rift. I’ll be showing you what’s inside the box and taking some of your questions.

    Posted by Mark Zuckerberg on Tuesday, March 29, 2016

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles