21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    O Martin Scorsese φημολογείται ότι εμπλέκεται με την παραγωγή ενός film βασισμένο στον Joker!

    O Joker ανήκει σίγουρα στις πιο εμβληματικές προσωπικότητες του superhero σύμπαντος της DC, αποτελώντας μία χαρακτηριστική φιγούρα που μένει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη. Στον κινηματογράφο, τον Joker έχουν υποδυθεί οι Jack Nicholson (στο Batman του Burton), Heath Ledger (στο Batman του Nolan) και προσφάτως στο Suicide Squad, ο Jared Leto.

    Joker 2

    Αναμφίβολα, ο Joker είναι ένας ήρωας με ξεχωριστή βαρύτητα και για αυτό το λόγο η DC και η Warner δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο παρουσίασης του. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που προέρχονται από καλά πληροφορημένες πηγές, ο διάσημος παραγωγός και σκηνοθέτης του Hollywood, Martin Scorsese, δεν αποκλείεται να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε ένα νέο film, το οποίο θα επικεντρώνεται στον σκοτεινό πρίγκηπα του Gotham City. Αν και οι πληροφορίες που έχουμε για αυτό είναι ελάχιστες, ωστόσο όπως ακούγεται τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Todd Philips του Hangover. Παράλληλα, η συγκεκριμένη ταινία δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες «εμφανίσεις» του δημοφιλούς villain, με τις φήμες να αναφέρουν ότι το σενάριο θα διαδραματίζεται στα 80s με την αισθητική του νέου Joker film να συνδυάζει στοιχεία από προηγούμενες ταινίες του Scorsese (όπως για παράδειγμα ο «Ταξιτζής»). Για αυτό και ο Jared Leto που είναι ο τελευταίος Joker, πολύ δύσκολα θα εμφανιστεί στο εν λόγω film, αν και θα τον δούμε σίγουρα να επαναλαμβάνει το ρόλο του στο sequel του Suicide Squad και στο Harley Quinn spinoff. Φυσικά, εφόσον προχωρήσει η παραγωγή, θα περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να δούμε την συγκεκριμένη ταινία στις σκοτεινές αίθουσες.         

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles