21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού για το iPhone 4S στο studio με το digitallife.gr

    Ήταν μία “τελετή” παράδοσης του iPhone 4S που έγινε “on air” στο στούντιο του Αθήνα 984, κατά την διάρκεια της εκπομπής DigitalLife. Μαζί μας ήταν ο Κώστας, ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης για το iPhone 4S, που έφερε το digitallife.gr από το Λονδίνο, με την ευγενική χορηγία των καταστημάτων Public.

    O Κώστας λοιπόν, μας έδωσε την χαρά να βρίσκεται μαζί μας στο studio και να παραλάβει από τα χέρια του Άγγελου Σφακιανάκη, το iPhone 4S αλλά και να μοιραστεί μαζί μας, στον αέρα, τις εντυπώσεις από το γεγονός ότι είναι ο ένας από τους 5726 αναγνώστες του digitallife.gr που κέρδισε το τηλέφωνο. Καθώς μας ομολόγησε, δεν το περίμενε. Σε ερώτησή μας αν θα το αγόραζε σε περίπτωση που δεν το κέρδιζε, μας εξομολογήθηκε πως μάλλον όχι.

    Σ’ ευχαριστούμε Κώστα που ήσουν μαζί μας στην εκπομπή της Κυριακής. Ας πάρουν παράδειγμα από εσένα οι αναγνώστες μας, ώστε να συνεχίσουν να παίρνουν μέρος στους διαγωνισμούς του digitallife.gr. Δεν ξέρει κανείς πότε μπορεί να του χαμογελάσει η τύχη του. Εσένα πάντως, η τύχη σου σε έκανε να χαμογελάσεις και να έχεις στα χέρια σου ένα ολοκαίνουριο iPhone 4S. Καλορίζικο!

    iPhone4S_athina_984_2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles