18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Morgan Freeman αποκάλυψε το ένα πράγμα που μισεί στο The Shawshank Redemption

    Τα ξέρετε για το The Shawshank Redemption. Όταν κυκλοφόρησε δεν έβαλε και φωτιά στο box office, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου αποδείχθηκε μία τεράστια επιτυχία που μνημονεύεται μέχρι σήμερα -παραμένει η ταινία με την καλύτερη βαθμολογία στο IMDb- και πολλοί την θεωρούν ανοιχτά την καλύτερη που έχουν δει ποτέ. Εάν ρωτήσεις τώρα τον Morgan Freeman, που κέρδισε μία υποψηφιότητα Όσκαρ για το ρόλο του Red, γιατί πιστεύει πως το φιλμ έφερε μόνο 18 εκατομμύρια δολάρια στο box office, θα σου απαντήσει πως αυτό οφείλεται στον “απαίσιο τίτλο” του!

    The-Shawshank-Redemption-03-1024x691

    Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε στο talk show του Seth Meyers και εξήγησε πως ο original τίτλος στο βιβλίο του Stephen King, ήταν Rita Hayworth and the Shawshank Redemption. “Δεν διαλέγεις το Shawshank Redemption όταν έχεις την Rita Hayworth!” είπε ο Freeman που μάλιστα διαμαρτυρήθηκε τότε στην παραγωγή, που του απάντησε πως ο τίτλος δεν θα χώραγε στην μαρκίζα!
    “Ε και λοιπόν; Βάλτε μόνο το Rita Hayworth!” τους είπε και ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει. Αυτός πιστεύει πως ήταν ο λόγος που η ταινία άργησε πολύ να κάνει γκελ στο κοινό. Πολύ απλά, ο Freeman σίγουρα θα έβρισκε υπέροχο τον ελληνικό τίτλο, το Τελευταία Εξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ.
    Όσο για το εάν πίστευε εξ αρχής πως θα ήταν μία καλή ταινία, είπε πως είχε εντυπωσιαστεί από το πολύ καλό σενάριο και είχε πει στον ατζέντη του πως ήθελε να είναι οπωσδήποτε στο καστ. “Θα κάνω όποιο ρόλο μου ζητήσουν” του είχε πει χαρακτηριστικά! Σίγουρα κάτι ήξερε!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles