14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο μυστικός “γάμος” των δύο CEOs που “ταράζει τα νερά” της τεχνολογίας…

    Ξέχνα ό,τι ήξερες. Αυτός ο “γάμος” αλλάζει όχι μόνο τις ζωές τους, αλλά και όλες τις τεχνολογικές σου συνήθειες. Οκ… σχεδόν όλες!

    Την προηγούμενη εβδομάδα, δύο από τους πλέον σημαντικούς CEOs των τεχνολογικών εταιρειών που αγαπάς βρέθηκαν στην Κίνα. Ο Tim Cook της Apple και ο Mark Zuckerberg του Facebook. Αυτή η σύμπτωση σε προβλημάτισε… Κι εμάς η αλήθεια, οπότε το ψάξαμε λιγάκι περισσότερο.

    Και το “λαβράκι” βγήκε… Σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες από άτομα που βρίσκονται κοντά στους δύο άνδρες, η αιτία της επίσκεψής τους, πέρα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ήταν και ένας “γάμος”…

    Όχι επαγγελματικός αλλά προσωπικός – και μάλιστα μεταξύ τους. Η ακόλουθη φωτογραφία που κυκλοφόρησε σε sites, προσανατολισμένα σε “πικάντικες” ειδήσεις, φαίνεται ότι φούντωσε τις σχετικές φήμες, οι οποίες τελικά επιβεβαιώνονται…

    Ο Mark και ο Tim ενώθηκαν με τα δεσμά του “γάμου” σε έναν άκρως περίεργο προορισμό για μία τέτοια συνεύρεση, μάλλον για να μη δώσουν στόχο… Φαίνεται όμως ότι δεν τα κατάφεραν να κρυφτούν όσο θα ήθελαν.

    Τι αλλάζει στην Apple;

    Ο γάμος των δύο CEOs όμως, φαίνεται ότι θα επηρεάσει σημαντικά και τις εταιρείες τους. Οι φήμες λένε ότι ήδη οι επιρροές του ενός στον άλλο είναι έντονες, με αποτέλεσμα να ετοιμάζονται σαρωτικές αλλαγές τόσο στην εταιρεία του Cupertino όσο και αυτή του Menlo Park.

    Πηγή του digitallife.gr η οποία βρίσκεται στο Πεκίνο (εδώ βλέπετε να μας διαβάζει, σύμφωνα με το Google Analytics μας), αναφέρει πως ο Tim Cook του εμπιστεύτηκε ότι θέλει να “υιοθετήσει” μία λογική friendship παρόμοια με το Facebook στα smartphones και τα tablets της εταιρείας του. Έτσι, πλέον κάθε iPhone ή iPad θα μπορεί να γίνεται “φίλος” με άλλα iPhone ή iPad, στο νέο κοινωνικό δίκτυο “Applebook”, το οποίο θα έχει τα χαρακτηριστικά του Facebook – ακόμη και το Timeline Profile (damn!).

    Τι αλλάζει στο Facebook;

    Καταρχήν, το λογότυπο… Υιοθετείται ένα πιο “rainbow” style, στα πρότυπα του παλιού Apple logo, αλλά και του λογοτύπου που έδωσε πρόσφατα το “παρών” στην παρουσίαση του “νέου iPad”. Σύμφωνα, μάλιστα, με διαρροές, το νέο λογότυπο του Facebook θα είναι κάπως έτσι…

    Επιπλέον, το κοινωνικό δίκτυο του Mark Zuckerberg αλλάζει όνομα και πλέον θα ονομάζεται “the new Facebook”.

    Επί προσωπικού…

    Οι επιρροές είναι σημαντικές, όμως, και επί προσωπικού. Ο Tim Cook, αμέσως μετά την επιστροφή του από τη χώρα του Μάο, εθεάθη να κυνηγάει ένα κοτόπουλο, καθώς θέλει να ακολουθήσει τη διατροφή του Mark Zuckerberg που “τρώει μόνο ό,τι σκοτώνει”.

    Ο Mark, με τη σειρά του, εθεάθη ντυμένος με ειδικό κίτρινο uniform, να επισκέπτεται τα γραφεία του Weibo, για να πάρει ιδέες για το κινεζικό Facebook.

    Εμείς να τους ευχηθούμε “Βίον Ανθόσπαρτον” και σε εσάς…

    …Καλό Μήνα!

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles