18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ω ναι! H Samsung επιβεβαιώνει ότι το Galaxy Z Fold 2 θα ανακοινωθεί τελικά στις 5 Αυγούστου!

    Μπορεί το τελευταίο διάστημα να είχαμε μια βροχή φημών αναφορικά με την παρουσίαση ή όχι του διαδόχου της foldable της Samsung, με αρκετούς tipster να αναφέρουν ότι τελικά το Fold 2 δεν θα «προλάβαινε» το Unpacked του Αυγούστου. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τα αποκαλυπτήρια του νέου Fold θα γίνουν στις 5/8! Πριν από λίγες ώρες η Samsung ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ένα teaser post στο οποίο σχηματίζεται το iconic logo πεταλούδας (χαρακτήρισε το πρώτο Fold) και το οποίο συνοδεύεται από το λεκτικό «A new look Unfolds». Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η εικόνα που σχηματίζεται είναι στα χρώματα του Mystery Bronze χρώματος που όπως φαίνεται θα είναι ένα από τα χρώματα του Galaxy Note 20.

    To Fold 2 ενδέχεται να αποτελέσει την προσπάθεια της Samsung να βελτιώσει πολλά από τα στοιχεία του πρώτου foldable. Εφόσον οι φήμες τελικά επαληθευτούν, το Fold 2 θα διαθέτει μια μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη στις 6.23 ίντσες με ακόμη πιο λεπτότερα bezels. Το «folded» display πρόκειται να προσφέρει 7.7 ίντσες έναντι 7.3 ιντσών στο πρώτο μοντέλο, ενώ δεν αποκλείεται να το δούμε με refresh rate στα 120Hz. Λογικά στην καρδιά του θα βρίσκεται ένα Snapdragon 865+ chipset από την Qualcomm με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και έκδοση με 512GB. Παράλληλα, η Samsung αναμένεται να πραγματοποιήσει με τα νέα Fold, το άλμα στο 5G (αν και σε ορισμένες αγορές δεν θα υποστηρίζεται η συγκεκριμένη λειτουργία). Επίσης, σε ότι έχει να κάνει με την αυτονομία, το Fold 2 δεν αποκλείεται να διαθέτει το ίδιο συνδυασμένο σύστημα μπαταρίας που θα φτάνει στα 4365mAh. Φυσικά για την τιμή του μην περιμένετε ότι θα πέσει εύκολα κάτω από τα 2000 ευρώ, καθώς θα εξακολουθήσει να αποτελεί ένα «όνειρο» για τους mainstream users. Ωστόσο, το να το θαυμάζεις δεν κοστίζει τίποτα, για αυτό και εμείς αναμένουμε εναγωνίως το Unpacked του Αυγούστου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles