21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο Ninja «αφήνει» το Twitch και παίρνει «μεταγραφή» στο Mixer!

    O Tyler “Ninja” Blevins δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο δυναμικούς και γνωστούς streamers στον κόσμο του gaming. Από αυτή τη δουλειά (και ειδικά από το Fortnite), o Ninja βγάζει το «ψωμάκι» του, με τους τραπεζικούς λογαριασμούς του φυσικά να διαθέτουν παρά πολλά ψηφία.  Το αστέρας του Twitch είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο όνομα στον κόσμο σε αυτό που κάνει, με το κανάλι του να είναι στα κορυφαία (και πιο προσοδοφόρα) στον κόσμο.

    Ninja2

     

    Ύστερα όμως από μεγάλο χρονικό διάστημα στο Twitch, o γνωστός streamer αποφάσισε να κάνει μια «στροφή» στην καριέρα του, για αυτό και αφήνει τη γνωστή πλατφόρμα και παίρνει μεταγραφή στο Mixer, το οποίο ανήκει στην Microsoft. Ο Tyler Blevins θα streamάρει κατ’ αποκλειστικότητα στην πλατφόρμα της Microsoft, ωστόσο πίσω από αυτή την απόφαση υπήρχε έντονο παρασκήνιο, καθώς σύμφωνα με το Escapist υπήρξε ένας πόλεμος των streaming services, οι οποίες του προσέφεραν ένα πακτωλό από χρήματα για να εξασφαλίζουν την αποκλειστικότητα του. Αν και δεν υπάρχει κάτι επίσημα, το ποσό που θα πάρει παίζει από 50 έως 100 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα, με τον Ninja ο χαρακτήρας των videos του δεν θα αλλάξει στο παραμικρό. Αναμφίβολα, η Microsoft έκανε μια κίνηση Ματ που σίγουρα θα την βοηθήσει, έτσι ώστε να δει τα views στην πλατφόρμα της να ανεβαίνουν κατακόρυφα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles