16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «τα λέει» με τους φαν του!

    Η Emirates, Επίσημος Αερομεταφορέας του ATP World Tour και χορηγός τίτλου του ATP Rankings, φιλοξένησε το πρώτο live on-air Google+ Hangout με τον νούμερο ένα τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς και τους φίλους του τένις από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των μελών του προγράμματος Skywards της Emirates. Για να παρακολουθήσετε το Hangout μπορείτε να επισκεφθείτε το κανάλι της Emirates στο YouTube.

    Το νούμερο ένα στην κατάταξη σήμερα, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται επίσης στην κορυφή της κατάταξης του ATP για το 2011 και 2012, θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος αθλητής τένις όλων των εποχών, καθώς έχει κερδίσει έξι τίτλους Grand Slam.

    Στιγμιότυπα από το Hangout περιλαμβάνουν ερωτήσεις για τον Τζόκοβιτς από τους συμμετέχοντες σχετικά με τις καλύτερες στιγμές που έχει ζήσει ως αθλητής, συμβουλές για επίδοξους παίκτες του τένις, καθώς και τις απαιτήσεις της φυσικής του κατάστασης. Σε ερώτηση που τέθηκε για το ποιόν θα διάλεγε ως αντίπαλό του, ο Τζόκοβιτς δήλωσε ότι θα επέλεγε να παίξει με τον «Μπόνο, σε χωμάτινο γήπεδο, στο Μόντε Κάρλο».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles