21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Ολυμπιακός βάζει «γκολ» στις Samsung Smart TV

    Η Samsung Electronics Hellas και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για τέταρτη συνεχή χρονιά και με την ευκαιρία των εορτασμών, παρουσίασαν χθες στους εκπροσώπους του Τύπου τη νέα εφαρμογή Smart TV με αποκλειστικό «θρυλικό» περιεχόμενο!

    Μια γεύση από το περιβάλλον της εφαρμογής. Απλό και κατανοητό, με πολύ και... «θρυλικό» περιεχόμενο!

    Το εν λόγω app φέρει το όνομα Olympiacos και με το πάτημα ενός κουμπιού προσφέρει πρόσβαση σε εκατοντάδες βίντεο, φωτογραφίες, σχολιασμούς αγώνων, όλα τα νέα για μεταγραφές και νέους παίκτες αλλά και ιστορικό υλικό. Η πλοήγηση στις λειτουργίες του, μια που είχαμε τη δυνατότητα να το δοκιμάσουμε, είναι πανεύκολη και απόλυτα φιλική προς τον χρήστη.

    Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο κ. Μιχάλης Μόσχος, Επικεφαλής Μάρκετινγκ της Samsung Electronics Ελλάδος, ενώ την παρουσίαση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το «παρών» από την πλευρά του Ολυμπιακού έδωσαν οι Νταβίντ Φουστέρ (είχε γενέθλια, έσβησε και κεράκια!)Δημήτρης Σιόβας και Τζαμέλ Αμπντούν συνοδευόμενοι από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο και τον Διευθυντή Επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles