16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    O Panos Panay, Corporate Vice President της Microsoft, βραβεύθηκε από τον CIPA

    Panos Panay Microsoft

    Σημαντική διάκριση για τον Pano Panay, Corporate Vice President of Devices της Microsoft, αποτελεί η βράβευση του από τον CIPA, στο πλαίσιο της ετήσιας απονομής των ‘Διεθνών Βραβείων Επενδύσεων CIPA’, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, στο Προεδρικό Μέγαρο. Το περιοδικό ‘Gold’, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων CIPA, διοργανώνουν κάθε χρόνο τα  ‘Διεθνή Βραβεία Επενδύσεων, με σκοπό τη διάκριση των ατόμων ή επιχειρήσεων που συνέβαλαν με τη δράση τους στην ανάπτυξη του νησιού ως Διεθνές Επιχειρηματικό Κέντρο.

    Ο κος Γιώργος Πετρακίδης, Country Manager Microsoft Κύπρου, αναφερόμενος στην βράβευση του Corporate Vice President of Devices της Microsoft, Πάνου Panay, δηλωσε: «Ο Πάνος είναι ένας εκ των κορυφαίων στελεχών της εταιρείας μας και ένας από τους λίγους Αντιπρόεδρους της Microsoft, ο οποίος ηγείται του οράματος, της στρατηγικής και ανάπτυξής για τις όλες τις συσκευές (Surface, Xbox & HoloLens) της Microsoft. Είναι επίσης πολύ σημαντική η προσωπική του βράβευση σαν ένας Κύπριος που πρεσβεύει και εκπροσωπεί την Κύπρο στο εξωτερικό στο υψηλότερο επίπεδο. Τέτοιου είδους βραβεύσεις δίνουν πολλαπλά μηνύματα σε όλους μας και ειδικά στους νέους μας, στους οποίους δίνει το κίνητρο να έχουν πίστη στις δυνατότητες τους και να κυνηγάνε τα όνειρα τους.»

    Ο Πάνος Panay διακρίνεται για την προσοχή στη λεπτομέρεια και την αγάπη του για την καινοτομία. Ηγείται του οράματος και της στρατηγικής για τις συσκευές, η οποία περιλαμβάνει την ανάπτυξη, την εφοδιαστική αλυσίδα και την κατασκευή όλων των hardware της Microsoft. Από τo Surface στο Xbox και το HoloLens, η ομάδα του συνδυάζει την τέχνη, την επιστήμη και την ακλόνητη υπερηφάνεια στη δεξιοτεχνία για να δημιουργήσει προϊόντα που μεταμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι δουλεύουν, δημιουργούν και μαθαίνουν.

    Από τότε που έγινε μέλος της Microsoft το 2004, ο Panay έχει γίνει γνωστός ως δημιουργικός οραματιστής στην ανάπτυξη προϊόντων. Πιστεύει ότι οι σπουδαίοι άνθρωποι κάνουν μεγάλα προϊόντα και νιώθει υπερήφανος που είναι σε θέση να ηγείται μιας δυναμικής ομάδας που παραδίδει προϊόντα που ‘ξεπερνούν τα εμπόδια’. Ο Panay θεωρεί ότι η δημιουργία του Surface αποτελεί το κύριο σημείο της καριέρας του, ενώ παράλληλα τον έχει εφοδιάσει με την κατάλληλη εμπειρία που συνεχώς εμπνέει εκείνον και την ομάδα του στη δημιουργία νέων συσκευών που θα βοηθήσουν τους πελάτες της Microsoft να αλλάξουν τον κόσμο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles