18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    O πόλεμος του… Zoom! Η Samsung κοροϊδεύει την κάμερα του iPhone 12 Pro Max σε νέο spot!

    Η Apple και η Samsung είναι γνωστό ότι βρίσκονται αντιμέτωπες στον κόσμο της mobile τεχνολογίας, αν και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι δύο κολοσσοί της βιομηχανίας έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Ωστόσο, οι δύο μεγάλοι «ανταγωνιστές» πολλές φορές μοιάζουν να είναι τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά… ταυτόχρονα. Για αυτό και λίγο πιο… επιθετικό marketing είναι κάτι που και οι δύο πλευρές το συνηθίζουν. Πρόσφατα, μάλιστα η Samsung θέλησε να πικάρει και να διακωμωδήσει την ελλιπή λειτουργία του digital zoom του iPhone 12 Pro Max, το οποίο σύμφωνα με την κορεατική εταιρεία δεν πιάνει μία απέναντι στις αντίστοιχες δυνατότητες του Galaxy S21 Ultra.

    Για αυτό και η Samsung κυκλοφόρησε ένα video στο οποίο απεικονίζονται οι δύο συσκευές να ζουμάρουν στο φεγγάρι. Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο η Samsung την «λέει» στην Apple, καθώς το zoom της ναυαρχίδας της δεν ξεπερνάει το 12x στην καλύτερη των περιπτώσεων, ενώ το zoom του camera setup του S21 Ultra φτάνει στο 100x. Εντάξει όπως αντιλαμβάνεστε σε όλο αυτό υπάρχει και μια δόση υπερβολής, όμως όλοι μπορούμε να φανταστούμε το πόσο μεγάλη είναι η μάχη που δίνουν οι δύο εταιρείες, για να καθιερωθούν στις συνειδήσεις του αγοραστικού κοινού. Δείτε το επίμαχο video παρακάτω…

    https://youtu.be/j6fqaXPYg4g

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles