17.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ο πρώτος γάμος στο metaverse είναι γεγονός! Ζευγάρι Ινδών θα κάνει δεξίωση με φόντο το…Hogwarts

    Ο κορονοϊός εξακολουθεί να περιορίζει πάσης φύσεως δραστηριότητες, με αποτέλεσμα να έχουν επηρεαστεί οι γάμοι και στην Ινδία. Ένα ζευγάρι όμως βρήκε, όπως φαίνεται μια λύση για να παντρευτεί που δε γνωρίζει περιορισμούς: το metaverse.

    Οι Dinesh Sivakumar Padmavathi και Janaganandhini Ramaswamy από το Tamil Nadu έχουν καλέσει 2.000 άτομα στην ψηφιακή του δεξίωσή τους τον επόμενο μήνα. Επειδή το ζευγάρι είναι φανατικό του Harry Potter, αποφάσισαν να κάνουν ένα Hogwarts-themed party, που οι καλεσμένοι θα μπορούν να συμμετέχουν μέσα από κινητά, tablets και laptops. Ο γαμπρός μάλιστα ανέφερε ότι “λόγω της πανδημίας, μια δεξίωση γάμου μεγάλης προσέλευσης με φυσική παρουσία δεν είναι εφικτός, επομένως αποφασίσαμε να την πραγματοποιήσουμε στο metaverse”.

    Η επίσημη τελετή γάμου θα λάβει χώρα με φυσική παρουσία μπροστά σε λίγους συγγενείς και φίλους στο χωριό του Ramaswamy. Στη συνέχεια όμως, το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει την ψηφιακή του δεξίωση, που θα κοστίσει περίπου 2.000 δολάρια για να σχεδιαστεί και να υποδεχτεί τους… καλεσμένους. Το event θα έχει διάρκεια μίας ώρας και θα δίνει στους καλεσμένους τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το Hogwarts και να πειραματιστούν με τα avatars αλλάζοντάς τους εμφάνιση!

    Αξίζει να σημειωθεί ότι στο digital γάμο θα συμμετέχει και ο νεκρός πεθερός του γαμπρού, μια δυνατότητα που δίνεται μόνο στο metaverse μέσω ενός 3D avatar που έχει την εμφάνισή του.

    Διαβάστε επίσης:

    Χιλιάδες δολάρια έκλεψαν χάκερς από fans που επένδυσαν στα NFTs του Ozzy Osbourne (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles