18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Ramsay Bolton είναι ένας άξιος villain του Game of Thrones

    Βασανισμοί, βιασμοί, ευνουχισμοί, μαχαιρώματα, προδοσίες… Τα έχει κάνει όλα το εξαιρετικό αυτό παιδί και μάλιστα στα βιβλία του Game of Thrones έχει διαπράξει ακόμα χειρότερα αλλά για να μην παρασοκαριστούν οι θεατές στη μικρή οθόνη έχουν μεταφερθεί μόνο τα πιο light. Πάντως μετά τα απίθανα καμώματά του στο δεύτερο επεισόδιο του 6ου κύκλου της σειράς, μπορείς να πεις με σιγουριά πως ο μπάσταρδος γιος του Roose Bolton είναι σε εξαιρετική villain φόρμα και μας έχει κάνει να αναπολούμε τον “καλόκαρδο” Joffrey Baratheon.

    game-of-thrones

    Ο Iwan Rheon είχε προετοιμάσει το κοινό πριν ξεκινήσει ο νέος κύκλος, λέγοντας πως ο χαρακτήρας που ερμηνεύει θα πήγαινε ακόμα πιο πέρα και θα τολμούσε κι άλλα κατάπτυστα. “Κάποια πράγματα με ενόχλησαν πραγματικά” θα πει ο ηθοποιός, παραδεχόμενος πως έχει “κολλήσει” πολλές φορές πριν το γύρισμα αφού δεν θέλει να πραγματοποιήσει το “θεάρεστο” έργο του Ramsay Bolton. Στο τέλος συνέρχεται και πείθει τον εαυτό του πως αυτή είναι η δουλειά του.
    Σ’ αυτό το σημείο σε φέρνει ο ψυχοπαθής τύπος που στο δεύτερο επεισόδιο έδειξε πως είναι αδίστακτος και δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να χάσει την εξουσία από τα χέρια του. Δεν υπολογίζει κανέναν και όταν λέμε κανέναν το εννοούμε. Σαδιστής μέχρι εκεί που δεν παίρνει, δεν καταλαβαίνει ούτε από γυναικόπαιδα, ούτε αν είναι “αίμα” του.
    “Πολλά από αυτά που κάνει τα βρίσκω πολύ ενοχλητικά, ωστόσο είναι πολύ ενδιαφέρον τύπος. Έχει πολλές πλευρές, δεν είναι μονοδιάστατος. Μου αρέσει το γεγονός πως είσαι μόνιμα στην τσίτα όταν είναι τριγύρω γιατί είναι ικανός να κάνει τα πάντα. Και τα κάνει”. Εδώ δίνουμε πολύ δίκιο στον Iwan Rheon γιατί το απρόβλεπτο στοιχείο του Ramsay Bolton είναι απαραίτητο τη δεδομένη στιγμή στο Game of Thrones.
    Αυτό άλλωστε ήταν και το κλου του 2ου επεισοδίου και όχι η πολυδιαφημισμένη, “θα γίνει δεν θα γίνει” νεκρανάσταση του Jon Snow που είχε καταλήξει πιο προβλέψιμη και από την ανατολή του ήλιου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles