15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Robert Downey Jr. επιστρέφει στον ρόλο του Sherlock Holmes για τρίτη φορά

    Όταν η ταινία Sherlock Holmes: A Game of Shadows βγήκε στις αίθουσες το 2011, μετά από την πρώτη εμφάνιση του αχτύπητου διδύμου Robert Downey Jr. και Jude Law, όλοι ελπίζαμε και περιμέναμε να δούμε σύντομα την τρίτη ταινία. Τώρα, πέντε χρόνια μετά, βρισκόμαστε πολύ κοντά στο Sherlock Holmes 3!

    σδφγ

    Σε συνέντευξη, ο Robert Downey Jr. δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε συζητήσεις για αυτό ακριβώς. Μπορούμε να κάνουμε κάποια προκαταρκτικά πράγματα όσων αφορά την ταινία. Αν μπορούσαμε να το γυρίσουμε μέσω Skype θα είχαμε τελειώσει σε μια εβδομάδα. Χρειαζόμαστε αρκετό χρονικό διάστημα για την προετοιμασία και τα γυρίσματα της ταινίας, τα οποία θα ξεκινήσουν μέσα στο 2016. Η ταινία απαιτεί πολλές ώρες απασχόλησης, είμαι συνεχώς κουρασμένος αλλά ταυτόχρονα πολύ ενθουσιασμένος.»

    Η ταινία θα ξεκινήσει τα γυρίσματα πριν ο Robert Downey Jr φορέσει τη στολή του IronMan για τα γυρίσματα του Avengers: Infinity War Part Two.

    Όπως δήλωσε ο παραγωγός και σεναριογράφος της ταινίας, Lionel Wigram, έχουν ξεκινήσει τη συγγραφή του σεναρίου και όλοι οι συντελεστές προσπαθούν σκληρά να δημιουργήσουν την καλύτερη ταινία Sherlock Holmes σε σχέση με τις δυο προηγούμενες. Οπότε δουλεύουν σκληρά πάνω σε αυτό.

    Αναμένουμε…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles