19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Robert Downey Jr και ο δημιουργός του True Detective συνεργάζονται σε νέα σειρά του HBO!

    Μπορεί προς το παρόν να μην ακούμε λέξη για την πιθανότητα να δούμε μία τρίτη σεζόν του True Detective, ωστόσο ο δημιουργός της σειράς, Nic Pizzolatto, έχει ήδη στα σκαριά ένα καινούργιο crime drama για το HBO. Ο Pizzolatto θα συνεργαστεί με τον έναν και μοναδικό Robert Downey Jr σε μία τηλεοπτική παραγωγή που θα είναι όπως αναφέρει το Variety βασισμένη στο κλασικό detective show, Perry Mason.

    robert-downey-jr-

    Ο Downey παιδευόταν εδώ και χρόνια να προσαρμόσει το Perry Mason project στη μεγάλη οθόνη, και φαίνεται πως τώρα βρήκε το δρόμο να εκπληρώσει το στόχο του, έστω και τηλεοπτικά. Ο ήρωας των βιβλίων του Earl Stanley Gardner, είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο φιλμ του 1936, The Case of the Velvet Claws, ένας δικηγόρος ποινικής υπεράσπισης που οι ιστορίες του ουσιαστικά αποτελούσαν αληθινές εμπειρίες του Gardner αφού επαγγελματικά ασκούσε (και) τη δικηγορία.
    Μετά το φιλμ, ο χαρακτήρας του Perry Mason πέρασε στην τηλεόραση και ήταν εκεί που καθιερώθηκε στη συνείδηση του κοινού, κάνοντας παράλληλα διάσημο τον ηθοποιό Raymond Burr που τον ερμήνευσε για εννέα ολόκληρες σεζόν μεγάλη επιτυχία στο CBS. To 1973 υπήρξε ένα break με τον Monte Markham να αναλαμβάνει το The New Perry Mason show, ωστόσο άφησε γρήγορα τη θέση του και πάλι στον Burr που επέστρεψε για να γυρίσει μία σειρά από μπόλικες τηλεταινίες, 30 (!) τον αριθμό!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles